Microsoft a lovit aurul cu suprafața. Începând cu Surface Pro până la cele mai recente accesorii de marcă Surface, marca Microsoft Surface a raportat profituri impresionante în raportul recente al companiei. Stimate de această avere, Microsoft anunță lansarea Surface Pro 6, Surface Laptop 2 și Surface Studio 2 pe alte 20 de piețe. În plus, căștile de suprafață se vor lansa și pe alte 8 piețe luna viitoare.

                 

Brandul Surface ar putea fi foarte bine visul Microsoft anti-Apple devenit realitate. Redmond sa bazat întotdeauna pe OEM-urile partenere pentru a aduce utilizatorilor produsul său principal, sistemul de operare Windows. Cu Surface, cu toate acestea, Microsoft este capabil să proiecteze, să producă și să vândă atât hardware cât și software, la fel ca și Apple cu Mac-urile și macOS-urile sale

Din fericire pentru Microsoft, piața a apreciat favorabil dispozitivele de suprafață. Chiar și atunci când suprafețele Pro 6 și Suprafața laptopului 2 sunt noul finisaj negru mat. Bineînțeles, niciunul din aceste lucruri nu contează pentru consumatorii care nu pot să-și pună mâna pe aceste produse în primul rând.

Prin extinderea suprafeței sale la mai multe piețe, Microsoft asigură un avantaj atât pentru brandul său, cât și pentru software și servicii. Suprafața Pro 6 și Suprafața laptopului 2 sunt acum disponibile în țări precum Bahrain, Belgia, Danemarca, Olanda, Arabia Saudită, Spania și Emiratele Arabe Unite, pentru a numi câteva. Surface Studio 2, pe de altă parte, lansează în Austria, Italia, Norvegia, Portugalia, Marea Britanie și multe altele.

În martie, căștile de suprafață vor fi disponibile și în Australia, Austria, Canada, Franța, Germania, Irlanda, Noua Zeelandă și Elveția. Căștile de zgomot alb-murdar se disting prin controlul său fin asupra diferitelor niveluri de anulare a zgomotului și integrării cu Cortana. Dar judecând după postarea de pe blogul Microsoft, ultima caracteristică ar putea fi limitată doar la modelele americane

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here