Divizia 2 lansează săptămâna viitoare, cu pre-încărcări începând cu acest week-end și cu jucătorii capabili să sară peste zilele care au durat până la 15 martie, în funcție de ediția pe care o precomandat. Din nefericire, jucătorii nu vor sări imediat, fiindcă li se va cere să descarce jocul de zi cu zi, indiferent de ce platformă se află.
                 

A spune că lansarea lui Ubisoft de Divizia 2 este confuză ar fi o subevaluare. Dezvoltatorul nu a postat nici unul, ci patru diagrame care descriu momentul în care jocul poate fi descărcat și jucat, luând în considerare orele de pre-încărcare, platforma, ediția pre-comandă și regiunea. Indiferent de momentul in care pot incepe sa joace, cel mai mare obstacol va fi patch-ul necesar zilei-unu, care cantareste la 48-52GB pe Xbox One si pe PC, indiferent de cumpararea digitala sau discul fizic.

Jucătorii PS4, din păcate, au mult mai rău. Sau cel puțin ar putea. Ubisoft susține că pe consolă Sony Titlu Update 1 va fi un 88-92GB masiv, din nou indiferent de jocul instalat de pe un disc sau cumpărat digital. Cu toate acestea, un post de știri de pe site-ul jocului arată că actualizarea PS4 va fi în continuare o descărcare de 48-52 GB și că este ultima dimensiune de instalare pe hard disk-ul consolei, care va fi de 90-100GB.

Ubisoft nu a clarificat, din păcate, informațiile corecte, însă este clar că jucătorii de pe toate platformele trebuie să descarce întregul joc. În mod normal, discurile fizice ajută la atenuarea acestei situații, deoarece este doar o chestiune de așteptare pentru instalarea unui joc fără a avea nevoie de o conexiune la internet. Dar când vine vorba de Divizia 2 jucătorii cu conexiuni limitate sau limite stricte de date vor avea destulă durere de cap înainte de a putea juca.

Oh, în plus față de toate astea, Titlul Actualizat 1.5 va fi lansat și pe 11 martie, abordând câteva probleme audio de ultim moment. Din fericire, aceasta este doar o descărcare de 2 GB pe toate platformele.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here