Pentru o scurtă perioadă de timp, DJI și GoPro erau parteneri – sau cel puțin aliați incomod. Înapoi în 2014, companiile s-au alăturat împreună cu intenția de a construi o dronă concepută pentru a capta atleții în mișcare. Trebuie să fi părut ca o perfectă sinergie de la doi jucători la vârful meciurilor lor respective.

Bineînțeles, lucrurile nu s-au zdruncinat în acest fel. Planurile cele mai bine stabilite și toate astea. GoPro a intrat all-in pe propria sa dronă, dar lansarea lui Karma a fost înclinată, cel puțin. La șaisprezece zile de la lansare, GoPro a rechemat drone-ul după problemele legate de baterii, care au provocat scăderea din cer. Drona a fost re-eliberată, dar diviziunea a fost aparent condamnată de la început. La inceputul anului trecut, compania a anuntat planurile de a axa aproximativ o cincime din personalul sau, terminand in mod efectiv divizia de drone in acest proces.

Afacerea proprie a DJI, pe de altă parte, a fost în plină expansiune. Proiectul Mavic Pro, anunțat la scurt timp după Karma, a redefinit spațiul pentru consumatori, a dat naștere unei sequel și a mai multe alte quad-copters pliabile de la companie, inclusiv Mavic Air, Zoom și Spark. În tot acest timp, compania din Shenzhen a făcut pași în imagistică, cu produse cum ar fi impresionantul ghimp din Osmo Pocket.

Dar până acum, DJI nu a avut niciodată o leagăn direct la adevărata pâine și la untul lui GoPro: camera de acțiune

Acțiunea Osmo este o lovitură deasupra arcului. DJI se străduiește direct pentru GoPro cu camera proprie de acțiune, care aduce o caracteristică convingătoare pentru conversație. Aparatul foto ajunge într-un moment de calm relativ pentru GoPro. Companiile din primul trimestru s-au uitat în sus, cu o creștere a veniturilor de 20% față de anul trecut.

Doar ieri, prețul acțiunilor companiei a avut un impact sănătos asupra știrilor că a fost schimbarea producției în Mexic, în încercarea de a aborda tarife în creștere din S.U.A., care rezultă din producția chineză a companiei. Thinknum și-a publicat propria sa viziune asupra viitorului companiei GoPro, în timp ce compania cu sediul în California pare să fi trecut printr-un vârf de angajare pe partea software-ului. Am ajuns la GoPro, întrebându-ne dacă acest lucru indică o trecere de la hardware-ul care merge mai departe, dar nu a mai auzit încă o dată.

Deocamdată, bineînțeles, GoPro este încă foarte mult investit în categoria camerei de acțiune. GoPro Hero7 a sosit la sfârșitul anului trecut la recenzii pozitive. Lucas Matney a dat note bune pentru stabilizarea si capabilitatile de streaming in timp ce observa ca firma nu a facut multe pasi pe frontul hardware de la ultimul gen

Citând Lucas aici:

[GoPro’s 2018 story] pare a fi unul mai conservator cu noul dispozitiv emblematic al companiei, Black Hero7 se deplasează în majoritate lateral pe specificațiile hardware, concentrându-se în același timp pe tehnologia software precum stabilizarea video digitală. Mișcările par a fi proiectate pentru a reduce costurile de cercetare și dezvoltare în timp ce lărgesc decalajul dintre low și high-end pe noua linie de produse cu mai multă curățenie.

În timp ce piața camerelor de acțiune a fost aglomerată de mai mulți ani, numele GoPro continuă să fie sinonim cu categoria pentru mulți consumatori. DJI este departe de prima companie care merge în cap cu GoPro în spațiu, dar în 2019, ar putea fi cel mai bine poziționat. S-a dovedit a fi un maestru al imaginilor cu dronzi și ansambluri, făcând mișcarea în camerele de acțiune un lift destul de ușor

Totuși, DJI știe suficient să nu intre într-o nouă categorie fără a aduce cu adevărat ceva nou la masă. Acțiunea Osmo pare cu siguranță un GoPro la prima vedere. Imitația este cea mai sincere formă de lingușire și toate acestea, dar după un deceniu și jumătate de Heroes GoPro, întreaga industrie pare să fi stabilit pe designul boxy ca factor de formă ideal, în ceea ce privește portabilitatea, durabilitatea și toate acestea alte lucruri amuzante.

Cea mai imediată diferență este la designul cu ecran dublu. Există un touchscreen standard de 2,25 inci, cuplat cu un afișaj de 1,4 inci pe față. Caracteristică nouă, cu siguranță, are sens pentru opțiunile de configurare rapidă și selfies. Deși este adevărat că o mulțime de camere de acțiune oferă streaming pentru dispozitivele mobile, ecranul frontal funcționează foarte bine pentru ajustările din ultimul minut și pentru a vă da puțină încredere că aparatul foto captează ceea ce doriți.

Producătorul video TechCrunch, Gregory Manalo, a jucat cu Osmo Action acum câteva săptămâni și până acum are multe lucruri frumoase de spus despre execuție. Ca și mine, el nu a fost vândut în întregime pe ecranul cu fața în față inițial, dar a venit de atunci să aprecieze valoarea pe care o adaugă.

"Mi-a fost minunat să compun fotografia pe motocicleta mea", raportează Gregory. "Puteți reveni la celălalt ecran în timp ce înregistrați încă. Ecranele de comutare au fost rapide. Lipsa de atingere pe ecranul frontal este un spărgător, dar nu un întrerupător al afacerilor. "

Camera folosește funcția de acțiune a DJI de acțiune. M-am jucat puțin cam la o întâlnire cu o lună în urmă la o sală de sport din Parkour din Brooklyn. A existat un pic de curba de învățare pentru primele mele minute câteva, dar odată ce ați luat laic inițială a terenului, este destul de ușor de utilizat în zbor. Gregory concurează, numindu-l "curat și ușor de navigat".

Ditto pentru SnapShot. Caracteristica este concepută pentru a capta fotografii rapide în mișcare. Ca oricine a folosit vreodata o camera de actiune (sau orice altceva) poate sa-ti spuna, lucrurile nu merg intotdeauna asa cum le-ai scris in capul tau. Apăsați odată butonul declanșator și camera va porni și va începe înregistrarea în mai puțin de două secunde.

Bineînțeles, pierzi timpul necesar pentru a arde. Gregory din nou: "Ceea ce ar fi chiar mai rece este o opțiune pre-record, astfel încât să acopere acele două secunde de lag. Dar bănuiesc că ar opri bateriile mai devreme sau le-aș adăuga mai mult în camera. "Cred că este o estimare destul de corectă a limitărilor camerei pe acest front.

Odată concediat, aparatul foto este capabil să fotografieze videoclipuri de 4K la o viteză de până la 60FPS, împreună cu fotografii de 12 megapixeli. Acțiunea Osmo are un efect de opțiune pentru de-deformarea videoclipurilor, eliminând efectul de pește de pește în acest proces. Și în concordanță cu celelalte oferte oferite de DJI, există o serie de efecte diferite pentru a crea clipuri video convingătoare, inclusiv timp de expirare, încetineală de 8 ori și o varietate de efecte personalizate de expunere care vă vor oferi fotografii interesante lucruri ca stelele.

Din punct de vedere al filmării, cu toate acestea, cele mai mari standout-uri sunt HDR și, desigur, stabilizarea electronică a imaginii – ceva DJI este perfecționat pe mai multe generații de cadrane. Chiar ciudat, în configurația actuală, cele două caracteristici nu par să funcționeze în tandem.

"Caracteristica video HDR pretinde trei opriri ale unei game dinamice suplimentare în scenă cu tranziții naturale între zonele luminoase și întunecate", spune Gregory. "Pe baza filmului poți spune cu siguranță o diferență. Aș trage cu HDR mai des decât nu, doar ca să pot avea informațiile din înregistrare când mă duc la post. Dar aici este compromisul: EIS nu poate fi activat în HDR video. "

Ar putea fi sosit într-o actualizare de firmware, sau poate că este doar mai mult decât hardware-ul este în prezent capabil de manipulare. Oricum, se pare că este candidatul principal pentru o viitoare actualizare. Pentru moment, totuși, majoritatea nits care pot fi selectate aici sunt pe partea mică. Este destul de remarcabil pentru ceea ce este în esență un produs de prima generație – deși unul dintr-o companie bine stabilită.

Acțiunea Osmo este disponibilă astăzi, la prețul de 349 USD. Asta face camera la 50 de dolari sub prețul de vânzare cu amănuntul de 399 de dolari pentru Hero7 Black. Deși camera de acțiune premium a GoPro a fost în vânzare de ceva timp. În prezent, prețul este de 299 USD pe site-ul oficial al companiei, probabil în așteptarea eliberării lui Osmo.

Indiferent de situație, DJI au făcut foarte clar că nu se întâmplă nimic aici. Starea GoPro ca și sfârșit, toate camerele de acțiune probabil că nu vor pleca în curând, dar DJI tocmai a făcut un argument extrem de convingător pentru propriul său loc în conversație.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here