Odată, GoPro a fost numele de uz casnic pe piața camerelor de acțiune pentru tineri. În timp ce este încă cel mai bine-cunoscut brand, o mulțime de upstarts au încercat să-și revendice bucata lor mici de plăcintă, mai ales cu gigantul pare a-și pierde fundația. Unul dintre acești noi provocatori este, destul de ciudat, drone regele DJI. Camera sa de acțiune DJI OSMO, care se zvonește, este așteptată să ajungă în câteva zile, iar această bază de informații ar putea constitui un ton favorabil pentru debutul său.
                 

Până acum, camerele de acțiune sunt un dime o duzină. În timp ce unii au trucuri suplimentare pentru a îndulci afacerea, majoritatea încearcă să joace jocul de preț în schimb. Nu știm încă cât va costa această acțiune DJI OSMO, dar, cel puțin pe baza unor caracteristici, unii ar putea considera orice preț meritat. Iată scurta revizuire a specificațiilor scoase de Photo Rumors:

• Sistem de stabilizare a imaginii
• Afișaj LCD dual
• 1 / 2.3 "12MP CMOS senzor de imagine – Sony IMX377
• FOV: 145 ° f2 .8
• Declanșator: 1 / 8000-120s
• Specificații video: 4K60p cu 8x slow motion, 1080p video 120k
fotografiere continuă, fotografiere numărătoare inversă, fotografiere continuă, fotografiere intermitentă

De notat este afișajul LCD dublu, ceea ce face ca DJI OSMO Action să fie primul de acest fel pentru a avea un ecran pe față în plus față de spate. În timp ce camerele de acțiune sunt greu proiectate pentru auto-uri, ele servesc vlogging și streaming scopuri, făcând al doilea ecran un mod la îndemână pentru a monitoriza încadrarea și vizualizarea.

Alte scurgeri afirmă, de asemenea, că acțiunea DJI OSMO Action va fi impermeabilă fără a fi nevoie să folosiți un caz. Aceasta este o calitate lipsită de ironie de la camerele de acțiune, care necesită ca utilizatorii să le pună în interiorul unei astfel de carcase sigilate și apoi să le scoată din nou doar pentru a înlocui o cartelă SD.

Părțile discutabile ale acestei camere de acțiune ar putea fi specificațiile camerei foto, mai echivalente cu camerele bugetare. Dar dacă inelul din jurul obiectivului înseamnă o focalizare manuală reglabilă sau un loc pentru atașarea filtrelor, unii ar putea fi dispuși să treacă cu vederea și pe aceștia.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here