Un set de imagini create de Essential indică intențiile companiei pentru un al doilea telefon esențial. În mod public, compania a văzut zile mai bune – în timpul său foarte scurt pe piață, compania a lansat un telefon, câteva accesorii și o reducere a produselor viitoare (cel puțin pe termen scurt). Essential nu a spus că se oprește încă – ei par să lucreze în schimb la un telefon futurist pe care nu l-am mai văzut până acum.

                 

SlashGear a analizat un set de desene în această dimineață, care indică cel puțin câteva caracteristici interesante pe care le-ar putea avea următorul telefon esențial. Unul are de a face cu opacitatea și transparența afișajului.

Într-o singură iterație, telefonul esențial PH-1 ar avea un ecran frontal – sortarea primului telefon esențial PH-1 aproape realizat la lansare. Primul telefon a avut o crestătură cu o decupare a ecranului într-o formă U. Acest nou dispozitiv PH-2 nu ar avea o astfel de crestătură.

Planurile din desene prezintă conceptul telefonului esențial PH-2 cu cel puțin o cameră și un senzor de lumină care sunt ascunse în spatele unui afișaj care poate deveni semi-transparent la comandă. Versiunile acestui dispozitiv au afișări LCD sau OLED, dar vor folosi, cel mai probabil, caracteristicile avansate ale panoului OLED în cele din urmă.

Un alt set de desene de la Essential arată un dispozitiv cu un senzor de amprentă sub ecranul . Acest tip de întruchipare a unui senzor devine rapid modalitatea de a merge pentru senzorul respectiv – în timp ce smartphone-urile de la mijlocul rândului sunt lăsate să utilizeze senzorii stabiliți pe spatele sau pe părțile laterale ale smartphone-ului. Este clar aici că Essential intenționează cel puțin să încerce să creeze un alt smartphone în viitor.

Mai jos: dintr-un brevet recent de la Essential, o iterație cu un senzor de amprentă in-display, centrul inferior al afișajului respectiv. Această versiune prezintă o singură cameră orientată spre față centrată în partea de sus – nu este menționată transparența aici, deoarece brevetul se referă la senzorul de amprentă digitală

Există, de asemenea, apariția numelui PH-2 la începutul acestei săptămâni în documentele de suport la un operator de telefoane smartphone din SUA. Am luat o lovitură la interpretarea planurilor publice anterioare de a face un dispozitiv care să ne schimbe percepția asupra a ceea ce ar trebui să fie un smartphone. Acum ar putea fi un timp pentru a face ca dispozitivul să devină realitate.

Dar de ce spun penultimul în titlul acestui articol, ați putea spune. Deoarece smartphone-ul final este unul în care forma nu mai contează. Este un sistem de operare care poate exista pe o varietate de mașini. Unul care funcționează cu propriul dvs. spațiu de stocare a datelor personale și nu necesită upgrade la fiecare câțiva ani la o nouă bucată de hardware. O vei face când vei fi bun și gata.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here