În urma Pokemon GO se pare că toată lumea vrea o felie de plăcintă de realitate augmentată. Cu doar câteva săptămâni în urmă, Microsoft și Mojang au anunțat Minecraft Earth ca parte a aniversării a 10 ani de la Minecraft iar acum Square Enix urmează exemplul. De-a lungul weekend-ului, compania a anunțat Dragon Quest Walk în Japonia, un joc de realitate augmentat bazat pe seria lungă Dragon Quest .
                 

Din păcate, la fel ca Minecraft Earth dezvăluie din câteva săptămâni în urmă, revelația lui Dragon Quest Walk a fost destul de ușoară pe detalii. Trailer-ul de teaser pe care îl vezi mai jos prezintă o grămadă de inamici împotriva Dragon Quest care provoacă dezastru pe lumea reală, de la Slimes, care coboară pe intersecții și clădiri înconjurate de schelete de metrou.

Remorcile nu ne arată niciun fel de gameplay, dar există puține capturi de ecran care pot fi găsite pe site-ul japonez pe site-ul Dragon Quest Walk . Cei de la Gematsu au tradus această pagină web și se pare că povestea va fi legată într-un fel de cât de mult te plimbi prin lumea din joc.

Site-ul menționează, de asemenea, o caracteristică numită "My Room", care este un spațiu personal dat fiecărui jucător care poate fi decorat cu obiecte obținute din completarea questurilor. Aceste questuri se vor desfășura la diferitele repere din Japonia, în timp ce se pare că jucătorii vor putea să întâlnească monstri și NPC-uri în teren. Acest lucru este destul de mult în ceea ce privește detaliile jocului, deci există cu siguranță încă multe de învățat despre Dragon Quest Walk .

În acest moment, jocul a fost confirmat numai pentru iOS și Android în Japonia, unde se lansează beta pentru 10.000 de utilizatori pe fiecare platformă pe 11 iunie. Nu există niciun cuvânt despre faptul dacă acest joc va veni sau nu în alte regiuni în acest moment, dar vom ține un ochi pentru mai multe detalii pe acest front.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here