DuckDuckGo, motorul de căutare care se învârte în jurul confidențialității utilizatorilor, a adus utilizatorilor o combinație de cartografiere și căutări private prin intermediul MapKit JS al Apple. Actualizarea permite utilizatorilor DuckDuckGo să caute locații și să se bucure de rezultate mai bune ale hărților, inclusiv imagini de satelit îmbunătățite, noi funcții vizuale, suport mai bun pentru căutări de adrese și multe altele. Spre deosebire de acum, rezultatele cartografice ale DuckDuckGo au folosit OpenStreetMap și au fost destul de limitate.

                 

Motorul de căutare DuckDuckGo a fost în jur de ani de zile, accentul său fiind la intimitate – serviciul nu colectează informații personale despre utilizatorii săi sau nu împărtășește nimic cu terțe părți. Motorul de căutare sa bucurat de o creștere solidă în ultimii ani, pe măsură ce consumatorii devin din ce în ce mai educați în materie de confidențialitate și căutând alternative la opțiunile mai cunoscute

Deși este excelent pentru utilizatorii care nu sunt interesați să fie urmăriți, DuckDuckGo încă nu dispune de oferte robuste de servicii precum Google. Acest lucru sa schimbat, într-o oarecare măsură, datorită aplicației Apple Maps și transformării majore pe care o aduce la suportul de căutare bazat pe locația motorului de căutare. Utilizatorii pot căuta o adresă, un anumit loc, o afacere locală, tipul de afacere și pentru locații situate în apropiere.

Hărțile apar încorporate în rezultatele paginii de căutare și în fila Hărți dedicată. Utilizatorii pot folosi funcția în același mod ca și în Hărți Google sau Hărți Apple – prin tastarea unui termen de căutare și apoi prin deplasarea rezultatelor locației. O căutare pentru "cinematografe în oraș", de exemplu, va returna o listă de cinematografe în și în apropierea acelei destinații.

Rezultatele căutării de locație sunt asociate cu evaluările și recenziile utilizatorilor, precum și cu informații relevante, cum ar fi adresa, orele de funcționare și imaginile (când sunt disponibile). Pe lângă lista de locații, utilizatorii sunt prezentați cu marcaje de destinație pe o hartă, oferind o vizualizare vizuală a locului în care se află fiecare afacere.

Când un anumit rezultat este apăsat în bara laterală, marcajele corespunzătoare ale acestuia rămân portocalii pe hartă, în timp ce restul sunt comutate în tonuri de gri. În ciuda noii actualizări a hărților Apple, DuckDuckGo îi asigură utilizatorilor că nu urmărește adresele IP sau alte informații identificabile. Informațiile colectate – adică, o locație aproximativă a utilizatorilor pentru rezultatele căutării – sunt păstrate anonime și sunt eliminate în momentul în care rezultatele se finalizează cu aceasta.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here