Un nou Dungeons and Dragons Supliment a fost scris de o pereche de studenți medicali în ultimele luni și lansat în această săptămână. Această carte poartă numele de "The Malady Workshop" și este plină de boli fantastice, cum ar fi acestea, care nu au fost niciodată pe deplin experimentate de comunitatea Dungeons and Dragons înainte. Această carte vine mai întâi ca un fișier PDF care poate fi descărcat chiar în acest minut.

                 

Dungeons and Dragons rămâne un joc în mare parte a imaginației jucătorilor care participă. Pentru a extinde asupra universului deja creat de maeștrii de temniță ai trecutului, texte precum acestea stau noi elemente unice cu care pot avea loc aventuri. "Când fiecare Maestru al Dungeonului dorește să se extindă asupra detaliilor societăților care se desfășoară înaintea ochilor lor, instrumentele care sporesc procesul devin o armă vitală", a scris creatorii acestui nou text.

"Nu subestimați bolile. O parte din arta Maestrului Dungeon trebuie să fie capabilă să facă emoții în jucători, iar puține condiții umane ar putea realiza atât de bine ", au declarat creatorii Jason Bakos și Themis Paraskevas despre cartea de săptămâna aceasta. "Folosit ca o modalitate de a avansa o poveste, de a extinde un arc de caractere sau de a crea conflicte, povestile pe care le puteți spune cu bolile voastre sunt infinite!"

Lucrarea și simbologia din cartea provin de la Phil Beckwith, de la P. B. Publishing. Beckwith este creatorul de plumb la P.B. Edituri, creatori de numeroase cantități masive de aventuri de temnita aplenty. O mulțime de ghiduri și reguli de extindere a universului D & D provin de la aceeași sursă. Nu toate au statistici oficiale profesionale la nivel de creație.

Un PDF al acestei lucrări poate fi achiziționat pentru aproximativ 4 dolari acum de la DM Guild. S-ar putea să facă o versiune POD (Imprimare la cerere) la un moment dat, dar deocamdată va trebui să faceți toate lucrările de cerneală pe cont propriu – sau prin intermediul imprimantei locale preferate. Asigurați-vă că ați obținut drepturile corecte înainte de a vă alătura combo-ului cu butonul CMD-P!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here