În acest an, Electronic Arts se rupe cu tradiția și nu va găzdui o conferință de presă la E3 2019. Asta nu înseamnă că compania va sări peste spectacol în întregime, deși – va mai fi acolo, dar este planificând să sară imediat în EA PLAY, în loc să-i țineți mai întâi preserul tipic. Astăzi, EA a dezvăluit programul de streaming pentru EA PLAY, și este unul destul de împachetat.
                 

EA PLAY live stream va porni sâmbătă, 8 iunie la 9:15 AM PDT, iar prezentarea va dura puțin peste trei ore. În acel moment, se pare că EA va acoperi o mulțime de teren, așa că verificați programul de mai jos pentru tot ce va fi acoperit (din nou, toate timpurile sunt în PDT).

• 19:15: Countdown to EA PLAY
• 9:30 am: Star Wars Jedi: Ordinul Fallen găzduit de Greg Miller și Andrea Rene
Apex Legends găzduit de Alex "Goldenboy" Mendez
• 10:30 am: Battlefield V găzduit de Julia Hardy și Adam Freeman
găzduit de Adam Rank • 12:00: The Sims 4 găzduit de Andrea găzduit de Alex "Goldenbiy" Mendez Rene

Deci, EA va fi cu siguranta lovind toate titlurile de mare nume in timpul fluxului live. Star Wars Jedi: Fallen Order este cu siguranță unul dintre jocurile cele mai anticipate ale companiei care se îndreaptă spre E3 2019. Acum că avem o dată de lansare a titlului, sperăm să vedem câteva înregistrări de joc .

Apoi am primit Apex Legends despre care se spune că se află într-un loc greu în ceea ce privește veniturile. EA a anunțat deja că va vorbi despre sezonul 2 al Apex Legends sezonul 2 la E3 2019, așa că pregătește-te să înveți când se va lansa noul sezon și ce fel de cosmetică așteptăm cu nerăbdare în trecerea de bătălie a celui de-al doilea sezon . S-ar putea, de asemenea, să descoperim un nou personaj care să poată fi redat, astfel încât să ne ținem degetele încrucișate.

EA va fi difuzat de-a lungul weekend-ului, iar într-un mesaj pe blog-ul său, detaliază câteva dintre lucrurile pe care oamenii de la EA PLAY se pot aștepta să le vadă. Pentru cei care vor sta acasă, veți putea urmări fluxul live al lui EA fie pe YouTube, fie pe Twitch. Vom acoperi E3 2019 așa cum se întâmplă chiar aici, la SlashGear, deci stați liniștiți pentru mai multe.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here