Este o ciudățenie ciudată a actualei generații de AirPods: ei susțin Siri, dar numai dacă atingeți dublu unul din căștile în primul rând. Spre deosebire de iPhones, iPads, Apple Watches și HomePods, nu poți să spui doar "Hey Siri" și să-ți faci o cerere.

Zvonurile plutesc pentru o vreme, sugerând că o nouă iterație a AirPods – AirPods 2, moșul zvonurilor îi numește – ar aduce funcționalitatea "Hey Siri". Acum, un ecran ascuns în cea mai recentă beta beta pare să sugereze același lucru.

Deși nu este un ecran accesibil publicului, Guilherme Rambo de la 9to5mac a reușit să declanșeze următoarea solicitare în versiunea beta lansată iOS 12.2:

(Imagine de credit: 9to5Mac)

"Vorbești cu Siri cu AirPods sau iPhone, spunând" Hei Siri "

Absența sa de la generația actuală de AirPods se pare că se reduce la o chestiune de viață a bateriei. Apple a dat seama cum să facă "Hey Siri" să lucreze cu un impact minim asupra duratei de viață a bateriei cu iPhone-ul 6, după care a rupt modul în care funcționează toate într-un post pe revista Machine Learning Journal în aprilie 2018. Dar pentru a trage același truc în o minusculă – fiecare având o capacitate a bateriei de 93 milliwați sau aproximativ 1% din cea a unui iPhone – este o provocare cu totul nouă. Pentru primul gen, a fost doar mai ușor să lăsăm căștile să aștepte dublul atingere, așezându-se în așteptare ca un nou punct de vânzare ori de câte ori Apple a dat seama cum să-l scoată.

Zvonurile au sugerat, de asemenea, alte caracteristici pentru eventuala continuare a AirPods, de la impermeabilizare la senzori care ajută la urmărirea datelor de sănătate. Din păcate, niciun ascuns ascuns nu sugerează că au fost găsite încă.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here