Ultima octombrie la evenimentul Pixel, Google a anunțat o caracteristică exclusivă care a fost atât utilă, cât și, într-o oarecare măsură, ușoară distractivă. Ecranul de apeluri a pus serviciul de asistență Google la dispoziția dvs. pentru a intercepta apelurile primite și pentru a vă ajuta să aflați dacă merită atenția dvs. Conversația dintre apelant și Asistentul Google se întâmplă în fundal, dar, aparent, există o modalitate de a vă asculta în secret despre ceea ce ar putea fi un schimb amuzant.

                 

Bineînțeles, caracteristica Apelurilor Android, disponibilă în prezent numai pe telefoanele Pixel, nu a fost menită să audă. Scopul a fost să vă economisiți timp și efort pentru a asculta ceea ce trebuie să spună apelantul în primul rând. Din moment ce totul se întâmplă în fundal, cu toate acestea, nu există lipsă de utilizatori care sunt curioși în legătură cu acea conversație secretă

Call Transcripts a fost lansat luna trecută ca o înregistrare a ceea ce sa întâmplat în acel apel. În mod surprinzător, a dus la unele anecdote umoristice. Unii au dorit probabil că au auzit de fapt, deoarece unele nuanțe, precum tonul și volumul, sunt pierdute în text. Aparent, puteți.

Redditor eurostylin a descoperit accidental acest lucru când aproape că și-a scăpat telefonul în mijlocul unui ecran de apel. Apăsând butonul de volum, el a fost surprins să audă vocea apelantului. Din fericire, cealaltă parte nu l-ar fi auzit. El și-a testat teoria și a verificat că apăsând butonul de mărire a volumului sau de reducere a volumului activează acest mod de interceptare.

După cum au comentat ceilalți, nu este sigur dacă aceasta este o caracteristică sau o eroare. Dacă este prima, ar fi o sursă ciudată, dar potențial amuzantă. Acesta din urmă ar putea însemna că comedia ar putea avea o durată scurtă de viață

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here