De ani de zile, OnePlus sa stabilit, în ciuda sloganului său, pentru un ecran Full HD. De ani de zile, ea a insistat că 1080p preferă clienții săi din cauza economiilor de energie pe care le aduce. Că toate schimbările cu OnePlus 7 Pro, în timp ce compania a schimbat comutatorul pe un ecran QHD +, împreună cu câteva alte bunate în tractare. Și în schimbul potențialului de scurgere a bateriei, OnePlus "ultra-premium" devine invitat în clubul exclusiv DisplayMate pentru a avea unul dintre cele mai bune display-uri Smartphone vreodată.
                 

Dacă fotografia mobilă are DxOMark, ecranele smartphone au DisplayMate. Este aproape amuzant cum numește fiecare nou Samsung, Apple, telefoanele Google ca având cel mai bun display telefonic vreodată. Spre deosebire de DxOMark, cu toate acestea, nu are într-adevăr un clasament strict bazat pe scoruri. În schimb, are ratinguri diferite în diferite categorii și le compilează în cele din urmă.

Potrivit DisplayMate, OnePlus 7 Pro are " Rating-ul cel mai înalt de evaluare a afișajului A + ". Acest lucru se datorează faptului că a setat sau a corespuns înregistrării în 10 categorii. Acestea sunt:

· Cea mai mare precizie a contrastului imaginii (19,20 Gamma) – vizibil indescutabilă din Perfect
· Cea mai mică schimbare a luminozității vârfurilor cu conținutul imaginii APL (1 la sută) – nedetectabil din punct de vedere vizual Perfect
· Cea mai mică schimbare în scala de contrast și intensitate a imaginii cu conținutul imaginii APL (0,00) – nedetectabil din punct de vedere vizual de la perfecte
· ] (19459005] (19459005] (19459005] (19459004] (19459004] (19459004] Cel mai mic ecran Reflectance (4,6%).
· Variația cea mai mică a luminozității cu unghiul de vizualizare (22 la sută la 30 de grade)
· Rezoluția maximă vizibilă a ecranului 3K (3120 × 1440) – 4K nu apare vizibil mai clară pe un smartphone.

Unul din zonele în care OnePlus 7 Pro nu are decât un efect bun, dar nu este rău este în schimbarea culorii albastre la unghiuri de vizualizare extreme. Cu toate acestea, experții de pe afișaj nu au considerat că este prea critic pentru a trage telefonul în ordine.

Este interesant de notat faptul că DisplayMate nu este în totalitate un fan 4K, ceea ce Sony a împins de la sine. Și, deși menționează, de asemenea, rata de reîmprospătare 90 Hz a OnePlus 7 Pro, nu pare să aibă nicio influență asupra revizuirii globale DisplayMate a telefonului.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here