Odată cu proliferarea serviciilor de chat video, fostul rege Skype și-a pierdut aproape complet partea din plăcintă. Recent, a încercat să apeleze la o gamă mai largă de utilizatori cu caracteristici de șold și de modă. Aceasta continuă cu cele mai recente caracteristici care vin astăzi pentru utilizatorii Android și iOS, care întărește imaginea Skype ca un instrument nu este doar pentru afaceri serioase, ci și pentru cumpărături on-line de grup, de asemenea.
                 

Skype a început mai mult ca un instrument de colaborare pentru muncă, dar cu cei mai mulți rivali de pe piață, a trebuit să diversifice și să introducă caracteristici pentru a atrage utilizatori mai casuali și mai sociali. Chiar și noile caracteristici pe care le introduce sunt pictate într-o manieră mai puțin orientată spre afaceri.

Probabil ați crede că partajarea de ecran este ceva pentru depanarea de la distanță a calculatoarelor și a programelor sau colaborarea la o prezentare. Acest lucru este cu siguranță adevărat mai ales pentru Skype pe desktop-uri. Dar pentru mobil, Skype prezintă un caz de interesant de cumpărături online cu un prieten.

Nu este singurul lucru nou care vine la Skype pe mobil, fie. O interfață de apelare mobilă revizuită pune accentul și mai mult pe fețe. O singură apăsare nu îndeplinește comenzile de apel și o atingere dublă elimină și mai mult.

În timp ce Skype rămâne un jucător important pe piața de chat video, în special cu sprijinul și integrarea Microsoft cu celelalte produse. Totuși, devine o piață destul de aglomerată, în special cu serviciile de colaborare care oferă propriile funcții de apelare video integrate și Skype ar putea avea nevoie să facă mai mult pentru a compensa timpul pierdut.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here