iPhone-ul 2019 nu va schimba modul în care folosiți telefonul smartphone – cu excepția cazului în care vă căutați în primul rând. IPhone-ul XI sau iPhone 11, dacă preferați, arată atât de mult că va aduce un nou val de aplicații care fac telefonul să arate magic. Pe baza scurgerilor pe care le-am văzut până acum, software-ul de ultima generație al Apple este în mare măsură dependent de o gamă de camere de luat vederi spate, foarte asemănătoare cu cea a mai multor smartphone-uri Android, de asemenea, setate să vadă lansarea înainte de sfârșitul acestui an

                 

Două versiuni diferite ale iPhone XI – poate iPhone XI și iPhone XI Max – au fost dezvăluite în ultimele câteva săptămâni. Ambele au un afișaj de acoperire aproape integral frontal cu o crestătură mai mică, plină de camere decât înainte. Ambele versiuni au propriul lor mod unic de a manipula camerele orientate spre spate.

Dacă doriți un smartphone care să facă ceea ce a făcut iPhone X sau iPhone Xs până acum, iPhone XI va continua să funcționeze. Nu va fi un salt uriaș de la un dispozitiv la altul. Dar pentru utilizatorii care așteptau ca dispozitivul iPhone X să fie dispozitivul care a inaugurat o epocă a aplicațiilor Augmented Reality – acum este timpul tău. Cel puțin asta ar părea a fi.

Gama de camere și senzori orientate spre spate din iPhone XI pare să includă un senzor Time of Flight. Gama de camere și senzori de la Apple din 2019 pare să fie capabilă să utilizeze abilitățile avansate de scanare 3D ale aparatelor foto digitale iPhone XS, dar la o distanță mult mai substanțială decât în ​​modelele anterioare. Și pe spate, nu doar pe față.

Acest lucru nu mai este doar despre scanarea ID-ului feței pentru conectarea la telefon. Este vorba despre mai mult decât să vorbești emojis. Este vorba despre plasarea iPhone-ului într-un mediu 3D. Această iPhone nouă generație va fi conștientă de spațiul în care există – oricum, mai mult decât oricând. Acest dispozitiv va funcționa mult ca proiectul Google Tango făcut cu Android cu câțiva ani în urmă. Dar va fi mult mai bine reglat, desigur.

Dacă sunteți interesat de abilitățile avansate ale viitorului iPhone – abilitățile conceptuale, ceea ce este posibil – reveniți la postările noastre timpurii despre Google Tango și primul telefon Tango de la Lenovo. Totul părea atît de răcoros și nou în acel moment – acum va fi atît de cool și realist implementat.

Și dacă sunteți în căutarea pentru o dată de lansare pentru iPhone XI, cred că septembrie. Acest lucru nu va fi un fel de situație a programului de lansare timpurie. În ultimii ani, Apple a lansat iPhone-urile în luna septembrie. Nu există absolut nici un motiv acum să se aștepte în 2019 Apple va face orice altfel.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here