Când jocurile Epic nu distrug o armă Fortnite este în mod obișnuit rezultatul faptului că jucătorii se plâng că este suprasolicitat. De data aceasta, însă, jucătorii bâzâie despre decizia lui Epic de a reduce daunele cauzate structurii de către noua sa arma Burst SMG, declarând că face ca arma marginal utilă să fie chiar mai puțin atrăgătoare decât a început.
                 

Epic a făcut numeroase ajustări ale elementelor ale Fortnite inclusiv durabilitatea materialelor de construcție și a unui număr de arme. În situațiile în care o armă este serios suprasolicitată, folosită rar sau pur și simplu redundată de articole noi, Epic a pus obiecte în seif – același loc din care a lansat recent pistolul cu tobe.

De la sosirea sa în ultimele zile, cea mai mare parte a feedback-ului din jurul noului Burst SMG a fost călduță în cel mai bun caz. Un număr de jucători Fortnite și-au exprimat lipsa de interes față de arme, cu plângeri, inclusiv reculul excesiv, precizia scăzută și daunele joase ale jucătorilor.

Cel mai mare motiv pentru a transporta această armă specială a fost capacitatea de distrugere a structurii, oferind o modalitate eficientă de a lua forțe în cazul în care un pistol de tambur nu este disponibil. Într-o notă publicată astăzi în contul său Reddit, Epic a anunțat că a lansat o remediere rapidă care reduce daunele cauzate de structura lui SMG, aducând-o de la versiunea inițială 25/27/28 la 23/24/25, care se potrivește cu jucătorul de bază al armei deteriora.

Un număr de jucători au subliniat faptul că, cu structurarea redusă a pagubelor, nu există prea multă recuză în urma Burst SMG, care se oprește în comparație cu distrugerile dezlănțuite de pistolul tamburului, daunele structurale cauzate de Boom Bow, sau chiar beneficiile purtării unui dispozitiv de lansare RPG în locul SMG.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here