Rețeaua de televiziune premium Epix, ca și HBO, Showtime și Starz, are propriul serviciu de streaming video la cerere numit Epix Now. Persoanele care doresc acces la conținutul premium pot să se înscrie pentru serviciul de streaming ca o alternativă la rețeaua de televiziune, care altfel necesită fie abonament prin cablu sau prin satelit. De vineri, utilizatorii pot accesa conținutul pe dispozitive Android TV.
                 

Serviciul Epix Now la cerere a fost lansat ca o opțiune pentru tăietori de cablu în februarie, făcând acest lucru la o rată mult mai mică decât serviciul concurențial HBO NOW. Aplicația a ajuns prima dată pe dispozitive mobile, apoi sa extins la platformele Amazon Fire TV și Roku.

Așa cum se întâmplă de obicei cu aceste aplicații TV, serviciul a durat destul timp pentru a ajunge pe platforma Google. Într-o actualizare lansată vineri, Epix a acumulat suport pentru Android TV, aducând aceleași funcții pe care le-au beneficiat deja utilizatorii pe telefoanele și tabletele Android.

Noul suport se lansează acum, în conformitate cu modificările aplicației, și ar trebui să fie disponibil tuturor abonaților în curând. Epix Acum costă 5.99 dolari / lună, punându-l în jurul valorii de același preț ca CBS All Access; serviciul este una dintre cele mai ieftine opțiuni de streaming video la cerere, subcotind Hulu, Netflix, HBO NOW și majoritatea celorlalți concurenți.

Pentru acest preț, clienții beneficiază de acces direct la catalogul complet Epix, inclusiv conținutul original. Televizoarele prin cablu și prin satelit pot să se înregistreze pentru rețeaua premium prin intermediul furnizorului lor, la fel ca și clienții mai multor servicii de televiziune prin internet OTT.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here