ESPN a dezvăluit EXP, o serie de evenimente care va cuprinde concursuri de esporturi la evenimentele din cadrul rețelei. Electronic Arts și ESPN s-au alăturat pentru a aduce turnee Apex Legends atât la Jocurile Minneapolis 2019, cât și la ESP 2019, în vara aceasta. Potrivit ESPN, competițiile în cadrul EXP vor avea o combinație de formate pro-am, profesionale și colegiale în mai multe genuri și jocuri.
                 

Apex Legends este, în mod evident, cel de-al doilea cel mai bun joc de luptă royale prezent pe piață, care a atins un imens spike în atenția lansării la începutul acestui an. Competițiile Fortnite continuă să domine genul de luptă royale datorită combinării popularității sale masive cu cele ale lui Epic grele esports push.

Titlul de luptă EA și Respawn va avea propriul său slot în industria esporturilor în curs de dezvoltare, datorită competițiilor ESP din EXP. Următorul eveniment confirmat din seria se va concentra pe Apex Legends – turneul va fi numit expoziția EXP Pro-Am Apex Legends programată să aibă loc în timpul săptămânii din 11 iulie.

După aceea, EA și ESPN vor conduce EXP Invitational – Apex Legends la X Games Minneapolis în perioada 1 august – 4 august. Rețeaua sportivă oferă fanilor șansa de a juca jocul de luptă royale alături de profesioniști, și celebrități la ESPYS din 2019 prin donarea la mesele ESPYS – intrările pot începe pe 12 iunie.

Vorbind despre plan este viceprimarul ESPN al programării digitale, John Lasker, care a spus:

Suntem mândri că ESPN continuă să fie în fruntea creșterii și popularității esporturilor, colaborând cu unii dintre editorii de top din industrie, inclusiv EA, pentru prima noastră serie de evenimente esports. EXP, scurtă pentru experiență, a jucat un rol esențial în istoria jocurilor, oferind o experiență extraordinară fanilor, este esențială pentru strategia noastră de la ESPN.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here