Microsoft a decis să vărsăm unele fasole în această dimineață, așa cum Apple se pregătește să-și livreze în această după-amiază mesajul lor din 2019 WWDC. Într-un fel de vizionare în spatele scenei, Microsoft a prezentat pe plan intern un set de prototipuri pentru următorul val de dispozitive. Se pare că un notebook cu afișaj dual este … ce urmează?
                 

Este aproape ca și cum Microsoft dorește să ignore în întregime piața tineretului și să treacă direct la afaceri cu oameni care urăsc computerele. Asta m-am gandit cand m-am uitat prima data la prototipurile pe care le-a aratat Microsoft in aceasta saptamana. Veți vedea o fotografie a unei game de dispozitive fotografiate de Verge de mai jos.

Imaginați-vă o tabletă, dar cu un fel de Windows, dar de asemenea conectată la o altă tabletă care face parte și din prima tabletă. În timp ce imaginile de mai sus ar putea să nu pară foarte complete, există o posibilitate deosebită ca Microsoft să poată elibera un dispozitiv foarte asemănător acestui lucru în anul 2019.

Și ce modalitate mai bună de a lansa în viitor un nou sistem de operare, un sistem de operare nou, un sistem modern, decât cu un dispozitiv care arată foarte mult ca un notebook care are două afișaje înăuntru? Trebuie să existe ceva care să depășească ceea ce a dezvăluit compania, pentru că asta îmi amintește de tipurile de tablete Android pe care le vedeam la convenții precum Mobile World Congress din 2012.

Potrivit unor zvonuri din luna martie, acest dispozitiv a funcționat destul de mult timp. Și rulează ceea ce Microsoft numește Windows Lite (nume de cod intern, sperăm) și poate implica și producătorii de la terți chiar în poarta.

Acest aparat este codificat Centaurus – probabil că ați auzit codul anterior. Este un fel de dispozitiv pe care îl vom vedea de la Microsoft în masă în 2020 – și ceva care se pare că a preluat orice alte eforturi de pe urma dispozitivelor de la Microsoft pe care le-am auzit în trecut.

Luați Andromeda, de exemplu. Dispozitivul pliabil și / sau smartphone-ul care rulează software-ul Windows și aplicațiile Android nu a câștigat aburi în ultimele luni. E timpul să mergem mai departe, ar părea.

În schimb, imaginați-vă că Microsoft nu a atras niciodată studiourile Pioneer. Poate că au decis că, în loc de Windows 8, s-ar duce și vor rula cu un notebook cu ecran dublu, care ar fi confortabil pentru oamenii tradiționali de note de hârtie – dar ar funcționa la un nivel mult mai înalt.

Poate că va fi magic. Poate că va schimba modul în care folosim Windows, PC-uri sau calculatoare de tot felul. Sau poate că Toshiba a făcut deja acest dispozitiv până în anul 2010. Acesta a fost numit Libretto W100 și a fost un monstru.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here