Începând de astăzi, Epic a lansat noul eveniment "Share The Love", un eveniment în joc care rulează până pe 27 februarie. Cu ajutorul acestuia, jucătorii au acces la noi provocări de ore suplimentare, precum și posibilitatea de a obține un wrap Cuddle Hearts pentru elementele lor. Jucătorii care termină toate noile provocări până la sfârșitul acestui sezon de joc vor primi o varietate de cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Alte caracteristici ale evenimentului includ puncte de experiență dublă în anumite zile, o serie competitivă și multe altele

                 

Noul eveniment Share The Love este în cinstea Zilei Îndrăgostiților, de aici și temele roz și inima. Primul beneficiu – acea învelitoare de Cuddle Hearts, menționată anterior, este doar pentru jucătorii care au un Cod Creator și cei care susțin în prezent un Creator. Învelișul va fi disponibil până la data de 22 februarie.

Îmbinarea înfășurării sunt noile provocări pentru orele suplimentare, care recompensează jucătorii care le completează cu Vines Contrail, Valentine Wrap și alte avantaje nespecificate. Batalii Pass proprietarii vor debloca, de asemenea, stiluri noi pentru anumite echipamente: Onesie, Trog, și Powder.

În weekend-urile din perioada 15-17 februarie și 22-24 februarie, jucătorii vor culege puncte de experiență dublă, oferindu-le o șansă finală de a-și ridica nivelul de Battle Pass înainte ca acest sezon actual de joc să se încheie. Insuficient? Evenimentul va include, de asemenea, o rotație zilnică a insulelor recomandate, ca parte a Frenzyi insulei recomandate programată să ruleze între 12 februarie și 22 februarie.

După cum sa menționat, Epic a pregătit și o serie de acțiuni Share The Love Competitive, care va include mai multe meciuri de plasare în acest weekend. Cei care se înscriu în sloturile de top se vor transforma în divizii superioare, având șansa de a avansa până la Divizia Champion. Finalele se vor desfășura în zilele de 23 și 24 februarie.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here