Evenimentul Samsung Galaxy S10 care vine în februarie va avea mai mult decât câteva smartphone-uri pe lista sa. Astăzi, ne uităm la un comprimat, o pereche de lenjerie de corp, trei modele smartphone-uri Galaxy S10, o pereche de căști și un dispozitiv de afișare pliabil. Aceste dispozitive vor fi probabil prezentate pe întreaga adresă a evenimentului, al cărei primă atenție va fi familia Samsung Galaxy S10.

                 

Samsung Galaxy View 2 comprimat

Jocul de tablete supradimensionat Galaxy este în sfârșit! Tamponat în august 2018, a doua ediție a acestei tablete ar putea fi arătată pentru prima dată la evenimentul din 20 februarie. Puteți afla despre această mega-tabletă de generația a 2-a și aveți grijă – va fi o altă mare. Gândiți-vă la ecranul de 17,5 inchi, destul de mare.

Acest ultim sfat provine de la Geekbench, unde un rezultat foarte recent de referință a sugerat că Samsung SM-T927A Galaxy View 2 a avut un scor single-core de 1200 și un scor multi-core de 3987. Se sugerează că această mașină are o frecvență de 1.59 Procesor procesor Exynos 7885 cu procesor procesor de procesare procesor Ghz octa-core cu memorie RAM de 3 GB sub capotă – nu prea tare, nu prea moale.

Galaxy IconX Earbuds 2019

Certificarea Bluetooth SIG în această săptămână a indicat spre un set de clapetă Samsung Galaxy IconX 2019. Acestea ar fi ca 2018 Samsung Gear IconX, dar mai bine, într-un fel sau altul. Poate că vor veni în verde, de data asta? Ceva de genul asta

Samsung Gear Fit E

Samsung Gear Fit E a apărut în săptămâna aceasta în cadrul certificării Bluetooth SIG, exact la timp pentru evenimentul din februarie și data probabilă a lansării în martie. Acest dispozitiv, în opinia The Leaker în această săptămână are codul de model SM-R375 și va fi, probabil, succesorul Galaxy Fit 2 și Galaxy Fit 2 Pro. Cum ar însemna "E" în acest nume, acest dispozitiv va fi probabil asociat cu Samsung Galaxy S10E, destinat nivelului ușor mai ieftin, dominat în prezent de purtătorii de sport super-sport

Samsung Galaxy Fit Active 2019

Diferența dintre un Galaxy Fit Active și un Gear Fit E va fi în mare măsură în dimensiunea afișajului. Ambele vor viza urmărirea activității sportive și a sănătății și astfel – ambele vor fi lansate în calitate de prieteni cei mai buni pentru familia smartphone-urilor Galaxy S10

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 ar putea fi unul dintre cele mai scumpe și mai scurgeri smartphone-uri din toate timpurile. Acest aparat a apărut săptămâna aceasta în fotografii pe tot ecranul împreună cu colegii săi, Galaxy S10E și Galaxy S10 Plus. Galaxy S10 va avea probabil un cititor de amprente in-display, o gaura pe ecran pentru o camera orientata spre fata si un ecran foarte mare – al doilea doar la Galaxy S10 Plus. Aveți o privire la cronologia de mai jos pentru mai multe cerințe (încă scurgeri).

Samsung Galaxy S10 Plus

Galaxy S10 Plus va avea specificații foarte asemănătoare cu cele ale lui Galaxy S10, dar va avea un afișaj mai mare și două camere frontale orientate în loc de unul. Acest aparat va avea o gaură în formă de pilulă cu mult mai mare în afișajul frontal pentru aceste camere. În caz contrar, telefonul va fi foarte asemănător cu frații săi puțin mai mici.

Samsung Galaxy S10E

Acesta este cel mai interesant dispozitiv din buchet, dacă mă întrebi. Acest dispozitiv nu va avea aceleași sticle de afișare în stânga și în partea dreaptă, ca și Galaxy S10 și Plus, va fi plat. Plată, vă spun! Plată ca o galaxie S8, ca un fel de monstru neanderthal din trecut. De asemenea, va fi foarte frumos – cu ecranul în formă ideală și cadrul compact. Încă nu este foarte clar ce înseamnă "E", dar acesta va fi cel mai accesibil dispozitiv din familia Galaxy S10

Samsung Galaxy Fold

Dispozitivul pliabil de afișare a dispozitivului Samsung va fi tachinat, dacă nu este afișat în întregime. Samsung a arătat deja ecranul la cea mai recentă conferință a dezvoltatorilor la sfârșitul anului 2018, acum este momentul să arătăm un pic mai mult corp. Galaxy Fold (sau orice va fi numit) va fi lansat mai întâi în Coreea de Sud și / sau în China, mai mult decât probabil, cu disponibilitate de date 5G chiar în poarta. În cursul anului 2019 vor fi disponibile mai multe versiuni ale acestui dispozitiv.

Detalii eveniment

Evenimentul Samsung – Neambalat, așa cum a fost – va avea loc pe data de 20 februarie 2019. Vom urmări, acoperi și participa la evenimentul menționat, astfel încât vom avea toate acțiunile de până și aproape ai putea cere. Așteptați-vă pe prima pagină a SlashGear pentru mai mult, zi și mai mult – pentru recenziile noastre de ansamblu a întregului buchet!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here