Canon pregătește o cameră EOS R capabilă de 8K, unul dintre numeroasele modele pe care compania intenționează să le adauge la gama de cadre fără oglindă. EOS R a lansat în septembrie un pachet de 30,3-megapixeli cu cadru complet, cu o gamă ISO de 100-40,000, împreună cu procesorul de imagine DIGIC 8 de la Canon cu un autofocus cu două pixeli

                 

Reacțiile inițiale au fost solide, deși surprinzător, fanii Canon i-au trimis rapid lista de dorințe pentru ceea ce ar dori să vadă în continuare. În același timp, foaia de parcurs a companiei de filmare este deja în curs de lucru. Rapoartele din noiembrie au sugerat că un model de 75MP + EOS R a fost în curs de pregătire.

Cu toate acestea, în afară de fotografii, filmul este un accent deosebit pentru familia de camere de luat vederi care urmează să crească. Yoshiyuki Mizoguchi, Executive Group în Grupul de Produse ICB al Canon Image Communication Business, a confirmat câteva detalii despre acest lucru într-un interviu recent cu Imaging Resource.

"Video va juca un rol imens în sistemul EOS R pentru sigur", a spus compania. "De exemplu, o cameră video cu capacitate de 8K este deja în foaia de parcurs EOS R-series. Și nu doar căutăm un videoclip dintr-o perspectivă a camerei, dar lucrăm și la modul de a face mai bine lentilele RF pentru captura video. "

Aceste îmbunătățiri ale lentilelor ar putea fi semnificative. Canon utilizează așa-numitele actuatoare Nano USM, care oferă o focalizare automată mai silențioasă și mai silențioasă, care este deosebit de utilă pentru video. Canon intenționează să extindă utilizarea acestei tehnologii, cu obiective noi în gamă.

Totuși, la ce nu ar fi tras Canon, este exact momentul în care ne-am putea aștepta să vedem EOS-ul 8K. Nici într-adevăr, când s-ar putea lansa celelalte modele noi, deși a discutat o ordine dificilă ca camerele va sosi în.

"În prezent dezvoltăm mai multe camere EOS R, dar datorită diferitelor nivele de caracteristici preferate, este probabil să lansăm un model amator, alături de un grup mare de clienți, care să-și intensifice calitatea imaginii", a confirmat compania . "Nu există nici o îndoială că vine un model profesional, dar poate că nu poate fi următorul model pe care îl introducem."

Este corect să spunem că Canon a rămas cu rivalii atunci când a ajuns la tehnologia camerei fără oglindă. În același mod, este de asemenea rezonabil să subliniem faptul că compania a fost lentă pentru a adăuga suportul de 4K și pentru modelele sale. Ceea ce pare acum clar este că Canon nu intenționează să facă din nou aceeași greșeală când vine vorba de 8K.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here