Un exemplar excepțional de rar al Super Mario Bros pentru NES a fost vândut la licitație pentru suma de 100.150 USD. Vânzarea a avut loc prin intermediul licitațiilor Heritage, care susține că această licitație a stabilit un nou record mondial. Ce face obiectul atât de special? Această copie particulară este nedeschisă și într-o "stare supremă de conservare", în conformitate cu Kenneth Thrower, șef al clasamentului Wata Games

                 

Pe ​​lângă calitatea superioară, se spune că aceasta este singura copie cunoscută de " Super Mario Bros. un număr limitat de unități lansate la New York și Piețele de testare din Los Angeles au avut loc la mijlocul anilor 1980. Jocurile Wata au dat elementului o notă 9.4 "Near Mint" și un rating "A ++".

Toate jocurile NES sigilate sunt considerate foarte rare, însă Thrower explică faptul că, având în vedere perioada de timp care a trecut de la lansare, jocurile care rămân adesea prezintă semne de "uzură semnificativă". De fapt, Thrower spune că aceasta a fost licitată copie "poate fi recensământul condițional al tuturor jocurilor NES sigilate sigilate cunoscute existente."

Nu este o surpriză faptul că jocul vândut pentru șase cifre; a fost cumpărat de un grup de colecționari în data de 6 februarie. Vorbind despre licitația mondială este Wata Games Președintele Deniz Kahn, care a spus:

Super Mario Bros. nu este doar jocul cel mai recunoscut al tuturor timpurilor, ci a salvat industria jocurilor video în 1985. În ceea ce privește raritatea, popularitatea și relevanța față de colecționari, acest joc are totul. Mario este cel mai recunoscut personaj ficțional sau non-ficțional din lume, mai mult decât chiar Mickey Mouse. Super Mario Bros. a lansat cea mai mare franciză de jocuri din lume și această copie este singurul exemplu cunoscut de la lansarea pe piață a testului Nintendo

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here