După ce a primit o bâjbâială de la criticile de confidențialitate, Facebook se străduiește să facă ecranul său video inteligent de afișare Portal mai atractiv pentru cumpărători. Astăzi, Facebook anunță adăugarea unui browser web, plus câteva jocuri Instant Messenger, cum ar fi Battleship, Draw Something, Sudoku și Cuvintele cu prietenii. ABC News și CNN adaugă conținut la Portal, care are acum și un mod manual de zoom pentru camera inteligentă de auto-zoom, astfel încât să puteți zero la un anumit lucru în vedere. Facebook a adăugat, de asemenea, noile povestiri despre povestea realității augmentate, măștile sezoniere AR, partajarea prin iHeartRadio prin intermediul iHeartRadio dincolo de Spotify și Pandora, care o oferă deja, și porecla de asteptare pentru a putea spune "Hey Portal, call the Moma"

Dar rămâne întrebarea cine cumpără? Facebook scade deja portalul ecranului de 10 inch și Portal de 15 inch. Făcând 100 de dolari în cazul în care cumpărați două, Facebook oferă încă 50 de dolari doar unul până în ajunul Crăciunului, ca parte a unei vânzări suspicioase de lungă durată. Asta nu semnalează faptul că lucrurile zboară de pe rafturi. Nu avem cifre de vanzari, dar Portal are un rating de 3,4 pe Amazon, in timp ce Portal + are un 3.6 – ambele urmand ratingul 4.2 al emisiunilor Echo 2. Amazon. Utilizatorii au grija de lipsa suportului Amazon Video pentru sonerii ring, solicită și, desigur, implicațiile privind viața privată.

Personal, am găsit Portal + ca fiind competent în cele cinci săptămâni de la lansare. Ecranul mare este grozav ca o rama foto inteligentă și apelurile video arată excelent. Dar Alexa și asistentul de voce al lui Facebook au un timp dificil de împărțire a funcționalității și, uneori, nu pot să citesc un anumit melodiu pe Spotify, să întrerup sau să schimb volumul sau alte activități pe care Google Home nu are probleme. Facebook a spus că speră să adauge Google Assistant la Portal, dar nu există progrese în acest domeniu încă

Browserul va fi un plus de bun venit și va permite Facebookului să ascundă unele dintre problemele din jurul platformei sale de aplicații subțiri. Deși a adăugat recent o versiune Smart TV a YouTube, utilizatorii pot accesa o mulțime de servicii fără ca acești dezvoltatori să se angajeze să construiască ceva pentru Portal, având în vedere viitorul său incert

Speranța pare a fi faptul că utilizatorii obișnuiți care nu sunt lipiți de presa tehnică în care Facebook este în mod constant înșelat ar putea fi atrași de ecrane clare ale dispozitivului și de camera foto cu auto-zoom cu adevărat impresionantă. Dar pentru a depăși taxa de marcă percepută de toate scandalurile de confidențialitate Facebook, portalul trebuie să fie aproape perfect. Fără aplicațiile native pentru furnizorii de videoclipuri populare precum Netflix și Hulu, recunoașterea consistentă a vocii și mai multe caracteristici unice care lipsesc de la afișajele concurente inteligente, frica de supravegherea Facebook poate depăși dragostea oamenilor față de gadgeturile strălucitoare.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here