Falsele pe care le vedeți la capătul acestui articol au fost date mai întâi Muzeului Academiei în ianuarie 2016. Pe atunci, a fost "singurul rechin care a supraviețuit" și a fost (și rămâne) cel mai mare obiect de intrare colecția Academiei până acum. Restaurarea a fost făcută "la timp pentru aniversarea a 44 de ani" a filmului original Jaws (1975) regizat de Stephen Spielberg.
                 

Această proiecție a jaws nu era de fapt în filmul în sine – dar este ultima (din patru) făcută cu mucegaiul original. Rechinul este identic cu versiunea (versiunile) folosită în film pentru toate intențiile și scopurile, cu excepția unei singure. Acest rechin a supraviețuit. Celelalte trei au fost distruse și sfâșiate de bucăți în ultimele decenii.

Acest model a fost creat inițial pentru a fi afișat la Universal Studios Hollywood, când a fost lansat filmul original. A fost păstrată la Universal Studios Hollywood până în anul 1990, disponibilă pentru fotografii chiar până la sfârșitul anului 1989 – deci, dacă aveți o fotografie cu Jaws înainte de 1990, există o șansă destul de bună ca asta să fie!

MAI MULTE: Rechinul în anul 2016, după cum a fost transferat Academiei. Mai jos: rechinul care a ajuns la laboratorul de efecte * unde ar fi restaurat, la începutul acestui an (2019).

Acest jaws a fost remorcat la Sun Valley, la Aadlen Brothers Auto Wrecking, unde a fost de atunci. Această curte auto a fost, de asemenea, locul de odihnă final al multor vehicule cu ecran redus de la Universal Studios în ultimele câteva decenii. Veți observa dinții – nu sunt originalele. Restaurarea restabilește la acest model și unele TEIGE ORIGINALE!

Restaurarea a durat aproximativ patru luni și a fost realizată de creatorul de make-up cu efect de efect, producătorul și regizorul Gregory Nicotero. De la prima sa lucrare majoră la o filmare (Ziua morților lui George A Romero (1985)), probabil că a lucrat la mai multe producții video zombie decât orice altă persoană de pe această planetă. El și echipajul său au început să lucreze la restaurarea acestui monstru la începutul acestui an.

MAI MULTE: După îndepărtarea veșniciei vechi, rechinul a fost vopsit și au fost construite învelișurile reînnoite. Dinții originali au fost plasați meticulos în locul lor corect în gura monstruului, unul câte unul.

Nicotero a lucrat cu designerul original al producției de Jaws Joe Alves și cu un număr de tehnici originale de efecte False, cum ar fi Cal Accord, Kevin Pike și Toy Arbogast, pentru a face acest nou model la fel de mult ca originalul. "O onoare de a lucra cu acești artiști strălucitori și cu oamenii de la KNB care lucrează febril", a spus Nicotero. * KNB EFX este grupul de efecte care comanda The Walking Dead, Fear The Walking Dead și alții – fondat de Nicotero.

"A fost onorat să restaureze ultima piesă originală din matrițele originale pentru deschiderea curată [Academy Museum of Motion Pictures]", a spus Nicotero. "Am petrecut ultimele 4 luni, restaurând această piesă pentru a fi afișate."

Mai sus veți vedea o altă vizualizare în timpul procesului, cu imagini de referință pentru dinți și detaliere în stânga. Aici veți vedea mai multe lucrări de vopsire și mărunțire în funcție de plasarea în imaginile de referință din film. Mai jos este ceea ce este probabil produsul finit sans-teeth (care va fi loc la Muzeul Academiei atunci când expoziția începe).

Arată mai bine acum, crezi? Nu cred că Bruce a arătat vreodată mai bine!

Această restaurare a rechinilor se va face în timp pentru deschiderea oficială a Muzeului Academiei de Filme din LA. Va fi la 6067 Wilshire Boulevard, Los Angeles, CA 90036 în cursul acestui an – data exactă care va fi anunțată în curând.

BONUS: Aruncați o privire asupra acestui rechin de calitate restaurat la origine și pregătiți-vă pentru a vedea adevăratul lucru, dacă îndrăznești – la un moment dat în a doua jumătate a anului 2019. Mai jos veți vedea un videoclip de la Academie care va arăta muzeul în toată gloria sa, așa cum este construit și va arăta mai târziu în acest an la deschidere.

        
        
         
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here