FCC tocmai a dezvăluit noile detalii ale familiei Galaxy S10 împreună cu o listă de dispozitive care au condus la evenimentul viitor al Samsung. Samsung va dezvălui lotul acestor dispozitive de vânzare în interiorul Statelor Unite în câteva săptămâni de la eveniment. Dispozitivele includ smartphone-uri, ceasuri, cel puțin un comprimat și o pereche de căști bluetooth pentru măsurarea corespunzătoare. Ceea ce este interesant aici este suma fiecărui dispozitiv aflat pe lista respectivă – trei din fiecare caz special, de exemplu.

                 

Telefonul Samsung SM-R500 este un smartwatch care a fost folosit în prealabil pentru a fi numit Samsung Galaxy Sport. Acest dispozitiv a fost raportat ca arata foarte mult ca cei mai apropiati frati si nu este total diferit de primul Samsung Galaxy Watch. Acesta va fi probabil primul înlocuitor al "Galaxy Watch" pentru Samsung Gear Sport. Trei smartwatch-uri Galaxy au apărut în ultimele câteva săptămâni cu coduri: SM-R370, SM-R375 și SM-R500.

Samsung Galaxy View 2 este aproape sigur să vină la magazine în această iarnă – în următoarele câteva săptămâni. A apărut doar în lista FCC completată cu marcajele AT & T gata să se rostogolească pentru lumea completă cu 4G LTE. Acest dispozitiv va fi foarte mult același fel de fiară în prima repetare – de data aceasta cu software ușor diferit. Cea de-a doua versiune a Vizualizării ar trebui să încerce să completeze abilitățile familiei de dispozitive Galaxy S10, de asemenea.

SEE TOO: Noi telefoane Galaxy S10 comparativ cu iPhone Xs

Lucrul ciudat cu privire la listele FCC pentru Galaxy S10, Galaxy S10E și Galaxy S10 Plus sunt imaginile lor de localizare a etichetelor. Fiecare dintre ele folosește aceeași schiță de bază. Nu este în concordanță cu ceea ce am văzut în scurgerile din ultimele câteva săptămâni. Cu toate acestea – FCC nu impune ca conturul dispozitivului să fie exact perfect, ci doar faptul că este suficient de indicat pentru localizarea etichetei pe care grupul o înțelege de unde poate fi găsită eticheta. Asta e destul de larg.

De asemenea, pe lista de la FCC pentru această săptămână sunt două noi tipuri de carcasă / huse pentru Samsung Galaxy S10. Există un capac LED și un capac LED cu ID RFID înăuntru. Acestea ar putea funcționa bine cu Galaxy S10E, precum și celelalte două – există trei listări ale fiecăruia.

Există, de asemenea, o pereche de căști bluetooth care vin la eveniment, mai mult decât probabil, în cazul în care înregistrările FCC din această săptămână indică gama evenimentelor finale. Acestea sunt cu siguranta o noua pereche de Galaxy Buds – listarea FCC spune asta.

Vom fi la evenimentul special Samsung cu clopotele. Aceasta va avea loc pe 20 februarie 2019, în aceeași zi ne așteptăm ca Samsung să pună pre-comandă pe Galaxy S10, S10E și S10 Plus. Setul complet va fi probabil lansat publicului larg în jurul sau în jurul datei de 9 martie 2019. Rămâneți atenți în timp ce vom obține mai multe detalii și cu mâinile pe privirile dispozitivelor în curând!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here