Care este cel mai bun mod de a culege bani din cea mai proastă gafă din istoria festivalurilor de muzică și de hype-ul internetului? Faceți alta! Asta este ceea ce se pare că se întâmplă acum datorită unui sfat de la altcineva decât Ja Rule, lăsând lumea să știe că "[The Fyre Festival] este cel mai iconic festival care nu a fost niciodată. Am planuri de a crea festivalul iconic, dar nu l-ai auzit de la mine. "

                 

E greu de înțeles cum, după ce a ieșit din mega-gafa care era Fyre fără o zgârietură legală, se va încerca soarta încă o dată. Dacă nu ați văzut nici unul dintre documentarele de pe Festivalul Fyre (unul pe Netflix, unul pe Hulu), vă recomand să vă dați unul sau altul o privire rapidă.

Dacă doriți să citiți mai multe despre acest lucru, vă puteți îndrepta spre această cronologie completă de la Anna Gaca la Spin. Acesta vă va arăta cum, cu puterea de hype internet (și Instagram), un fraudator de clasă mondială numit Billy McFarland și rapper Ja Rule a încercat să facă un festival de muzică.

ABOVE: Trailer pentru documentarul Netflix. Mai jos: Trailer pentru documentarul Hulu. Ambele sunt disponibile pentru streaming chiar acum.

Festivalul a promis unii muzicieni de top (și Blink-182) și o vânătoare de comori. Ceea ce livra era o grămadă de corturi albe, câteva paturi umede și niște sandwich-uri de brânză. Când a fost în jos, a fost un scenariu de cel mai bun caz pentru cetățenii de internet pentru care copiii bogați în situații teribile au fost un vis devenit realitate

Acum, dacă ceea ce a spus Ja Rule a fost adevărat, el nu este responsabil pentru promisiunile făcute acelor copii bogați, uciși, flămânzi și tristă. Și el a fost o victimă, a spus el. Ca atare, va încerca să facă din nou același eveniment. Acum că documentarele se descurcă bine și Fyre este din nou treaz în mixerul colectiv de colecție, ce idee mai bună ar putea fi decât să ia din nou sute de mii de dolari de la copiii bogați

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here