Dacă există o critică care poate fi interpretată la NES Classic și la SNES Classic (pe lângă faptul că au fost greu de găsit), nu a oferit suficiente jocuri având în vedere bibliotecile lor stelare. NES Classic conținea doar 30 de titluri, în timp ce SNES Classic a scăzut și mai mult cu doar 21 de puncte. Sega nu vrea să facă aceași greșeală cu viitoarea consola Genesis Mini, deoarece compania a dezvăluit ultimele 12 jocuri care vor fi livrate dispozitiv.
                 

Asta aduce un total de până la 42 de jocuri, așa că dacă ai fi fost un copil Genesis în acea zi, Genesis Mini va lovi cu siguranță multe dintre punctele înalte ale consolei. Ultimele 12 jocuri au fost dezvăluite astăzi pe contul oficial Twitter al lui Sega, cu jocuri precum Dynamite Headdy Eternal Champions Darius , și Tetris făcând tăietura finală.

Jocurile Ecco Forța Shining Comix Zone și unul dintre cele mai bune jocuri din 16- bit era – Gunstar Heroes . Aruncați o privire la lista completă a jocurilor Genesis Mini de mai jos, cu noi adăugări de astăzi enumerate cu caractere aldine.

1. Ecco delfinul
2. Castelvania Bloodlines
3. Space Harrier 2
4. Forța strălucitoare
5. Masina de fasole medie a lui Robotnik
6. Toe Jam & Earl
7. Zona Comix
8. Sonic arici
9. Altered Beast
10. Gunstar Heroes
11. Castelul Iluziei cu Mickey Mouse
12. Lumea Iluzirii cu Mickey Mouse și Donald Duck
13. Thunder Force III
14. Super Fantasy Zone
15. Shinobi III
16. Streets of Rage 2
17. Îngerul Jim
18. Sonic ariciul 2
19. Contra: Hard Corps
20. Landstalker
21. Dincolo de oaza
22. Ghosts N Ghosts
23. Alex Kidd în Castelul Enchanted
24. Golden Ax
25. Fantezie Star IV
26. Street Fighter II ediția specială a campionilor
27. Mega Man: Războaiele Wily
28. Sonic Spinball
29. Vectorman
30. Wonder Boy în lumea monștrilor
31. Tetris
32. Darius
33. Erupții rutiere II
34. Strider
35. Virtua Fighter 2
36. Alisia Dragoon
37. Coloanele
38. Dynamite Headdy
39. Kid Chameleon
40. Monster World IV
41. Light Crusader
42. Eternal Champions

Sega Genesis Mini a fost inițial programată să lanseze cu 40 de titluri, dar în ultimul moment se pare că Sega a reușit să includă încă două. Aceasta este o listă destul de împachetată, dar din joc lipsesc câteva jocuri notabile, și anume ultimele două jocuri Sonic the Hedgehog . Nu suntem siguri de ce nu sunt incluse în Sega Genesis Mini, dar vestea bună este că Sonic the Hedgehog 3 și Sonic & Knuckles sunt deja disponibile pe aproape fiecare platformă imaginabilă, astfel încât acestea nu sunt exact greu de găsit.

Suntem rapid de închidere în data lansării Sega Genesis Mini din 19 septembrie 2019. Când va sosi, va rula $ 79.99, același preț cu Nintendo's SNES Classic. Lista de jocuri pare grozavă, deci sperăm că Sega nu va trage un Sony și reușește să obțină și alte lucruri, cum ar fi emularea.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here