Următoarea actualizare a Fortnite va include un mod de timp limitat (LTM) care oprește utilizatorii de a muri – un fel de. Utilizatorii vor vedea acest mod în cadrul concertului Marshmello să aibă loc sâmbătă. În acel moment, evenimentul va avea loc în jocul de la Pleasant Park. Când acest LTM este în joc, utilizatorii vor respawn cu cea mai mare ușurință.

                 

Utilizatorii, în general, mor direct în poarta când cineva bate pe spate cu o gheață în Fortnite. Cu acest mod nou activat, va fi doar o chestiune de a te întoarce în joc pentru a continua să asculți bătăile proaspete. Poate alți jucători să bată concertul cu o singură explozie bine plasată la o platformă de concert? Poate! Dar nu mai este o situație în care un jucător poate distruge distracția.

Partidul la Pleasant Park va avea loc la 2PM EST, sâmbătă, 2 februarie, 2019. La acel moment, un număr mare și sălbatic de ciudățenii se vor întâmpla în joc. Leaks a sugerat că utilizatorii vor putea să facă următoarele lucruri ciudate sau altminteri minunate:

• Folosiți "Keep It Mellow"
• Folosiți "Keep It Mellow"
• Păstrați-l pe oastea lui Trucker
• Pastrați-l la salonul de înghețată
(19459004) • Dance on a stop sign
• Dans pe varful noului restaurant Durrr Burger
• Dansul pe o scena de concert

Actualizarea evenimentului – cea care tocmai a scăzut săptămâna aceasta – a fost descoperită parțial într-un set de scurgeri la începutul acestei săptămâni. Acest set de documente a inclus un ultim set de dosare – Athena, Items, Challenge Bundle, LTM și numele pachetului QuestBundle_Festivus. A inceput. Este așa, foarte mult.

Unii jucători au început să-și exerseze dansurile în diverse hărți din toată Fortnitesphere în această săptămână. După cum sugerează Instagram și Twitter, s-au întâmplat și câteva dansuri din lumea reală Marshmello. Aruncați o privire la marele eveniment Ninja x Marshmello care a avut loc la E3 pentru a vă pompă!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here