Deși popularitatea Fortune războiul războiului rămâne foarte mare, Epic a făcut o serie de schimbări controversate și discutabile ale jocului în timpul vieții, cea mai recentă fiind, probabil, îndepărtarea pistolului pompei. Compania a oferit un înlocuitor în arma de foc preferată, dar pușca de luptă sa dovedit a fi dezamăgitoare într-un joc deja lipsit de picături adecvate de pușcă.
                 

Pistolul de pompare, deși nu era capabil de aceleași focuri de foc rapid ca și fratele său tactic, a fost capabil să facă o mare cantitate de prejudicii jucătorilor și a avut avantajul suplimentar al cerințelor de precizie redusă. Noua pușcă de luptă cu siguranță nu este o armă proastă, iar atunci când jucătorii pot ateriza o lovitură, există potențialul de a face o cantitate corectă de daune.

Cu toate acestea, comparativ cu puștile grele și pompele, lupta necesită mult mai multă precizie și, deseori, face mai puține daune. Această luptă este amplificată de lipsa relativă a puștilor din joc – jucătorii duc la Reddit și Twitter cu plângeri în legătură cu găsirea de articole tipice rare, cum ar fi Luptătorul greu, mai des decât găsesc o pușcă.

Când jucătorii întâlnesc o pușcă, este de obicei cea mai joasă tactică gri, care este aproape inutilă împotriva oricui cu pistoale duble, cu pușca de luptă sau cu o serie de alte arme de foc de nivel superior. Asta e nefericit, având în vedere lupta tipic aproape de sferturi care are loc în Fortnite – venind peste un jucător care are o pușcă atunci când aveți doar un pistol sau AR este aproape garantat moartea.

Frustrarea a fost pusă în dezbatere în subdreptul / r / FortniteBR luni, în care utilizatorii au creat o postare care se plângea de problema pușcării jocului. Utilizatorul Leo9991 a spus în postul: "Chiar acum se simte că există cel puțin 10 SMG-uri de spargere pentru fiecare pușcă de luptă …" Un număr de alți jucători s-au alăturat cu plângeri similare, inclusiv unul care proclama: "Piscina de pradă și ratele de pește sunt cel mai rău au fost vreodată chiar acum.

Începând de marți, cea mai mare parte are mai multe premii de argint, aur și platină și mai mult de 2.000 de creșteri.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here