După ce la sfârșitul sezonului 8 a avut loc o lovitură de rocă topită în aisbergul Polar Peak, jucătorii Fortnite au anticipat începerea unui eveniment major, dar nu știau ce să se aștepte dincolo de asta. Curând după ce a sosit Sezonul 9, aisbergul Polar Peak a început să se rătăcească și să explodeze fisurile masive, indicând că explozia a provocat o creatură hibernantă să se amestece. Acest monstru, se pare, este un monstru marin.
                 

Zilele după ce aisbergul Polar Peak a început să tremure, unii jucători au observat un glob mare rotund care-i urmărea prin gheață. Această observare a confirmat faptul că o creatură a mințit în gheață, stimulând speculațiile că ar fi fost un dragon. Presupunerea a fost logică având în vedere ouăle de dragon care fuseseră localizate în castel, dar în cele din urmă era incorectă.

Creatura este un mare monstru de mare, jucători au descoperit, și acum înot în jurul liniei de coastă a insulei. Dacă urmăriți oceanul în jurul valorii de insula royale de luptă, puteți observa ceea ce pare a fi o mică specie în depărtare. Asta, video de mai jos dezvaluie, este monstrul mare cu castelul Polar Peak ferm pe cap.

Observat Marele Monster înot în jurul valorii de vârf Polar de la r / FortNiteBR

Este o adunare amuzantă la joc, dar este puțin probabil ca Epic să o înoate în jur doar pentru distracția. Jucătorii anticipează că monstrul din mare joacă un rol în vreun eveniment viitor – se poate face drum în interiorul țării prin lagună, de exemplu, sau poate fi folosit pentru a crea un nou punct de interes folosind castelul.

Deocamdată, cel puțin, monstrul din mare este mulțumit de înot în jurul oceanului; puteți încerca să-l observi stând pe un punct înalt, cum ar fi muntele din apropierea zborurilor Frosty și scanând orizontul apos. Nu se pare că monstrul din mare se apropie de insulă, dar asta se poate schimba în viitor.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here