Jocuri Epic a anunțat planurile de a aduce jocuri de luptă mini royale la modul creativ în jocul hit Fortnite . Dezvăluirea a fost făcută în timpul unui AMA oficial pe subdredidanța Creative Reddit unde un membru al echipei Epic a oferit câteva detalii ca răspuns la întrebarea unui utilizator. Jocurile de miniatură de luptă royale ar introduce o experiență cu totul nouă în Creative.
                 

În forma sa actuală, Fortnite Creative le permite jucătorilor să își creeze propriile hărți utilizând o varietate de elemente și materiale în joc. Aceste creații pot fi limitate la destinații în care jucătorii se angajează în forma lor de royale de luptă sau pot fi creați în anumite jocuri, cum ar fi colectarea de monede și moartea.

Am văzut deja un număr de insule foarte creative și de debut Blocks, dar în curând va exista un al treilea tip de experiență disponibil sub Creative: Royale oficial de luptă. Spre deosebire de meciul de luptă personală în cadrul Creative, ceea ce înseamnă că pur și simplu alergând în jurul încercării de a elimina prietenii, aceste jocuri "mini-BR" vor include picături de autobuz și furtună.

Sâmbătă, un utilizator Reddit a pus întrebarea: "Vor exista vreodată cercuri simulate de furtună, astfel încât să puteți practica situațiile de joc? [sic]“

Ca răspuns, membrul echipei "darkveil" de la Epic a spus: "Da!" Planul este deja în vigoare, dar este "un pic dificil din punct de vedere tehnic", potrivit comentariului. Epic dorește să furnizeze jocuri "mini-BR" în Creative, în care utilizatorii vor putea să configureze Storm, să folosească funcția de picătură de autobuz și alte lucruri de pe insula principală Fortnite .

"Motivul pentru care este dificil, explică Darkveil, este motivul pentru care Creative permite ca multe jocuri să ruleze în același timp pe același server. O să ne dăm seama, totuși!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here