Jocurile Epic au adus înapoi pungile Fortnite NFL la timp pentru week-end-ul Super Bowl și li se alătură un nou mod de timp limitat. Numit NFL Rumble, acest LTM împarte jucătorii în echipele Patriots și Rams, punând fiecare jucător în pielea corespunzătoare a tricoului și apoi stabilindu-le liber în luptă pentru victorie. Aceasta este a doua oară când Epic a oferit skin-uri NFL.

                 

Epic a lansat pentru prima dată caracterele sale de caractere NFL la sfârșitul anului trecut ca o modalitate pentru fanii de a-și arăta loialitatea echipei. Opțiunile au fost extrase din Shop Shop după o perioadă relativ scurtă de timp, dar acum s-au întors pentru o perioadă limitată de timp. Jucătorii pot cumpăra fiecare piele pentru 1500 V-Bucks, care este în jur de 15 $ în bani reali

Împărțirea skin-urilor returnate NFL este un nou mod de joc NFL Rumble Limited (LTM), care este în esență Team Rumble, care are doar 20 de jucători pe echipă, o echipă reprezentând Patriotul New England și cealaltă echipă reprezentând Los Angeles Rams.

NFL Rumble spune "Squads", dar ca și în cazul echipei Rumble, jucătorii singuri se pot alătura meciului fără alți parteneri. Respawning este activat în acest mod de timp limitat, ceea ce înseamnă că veți reveni la joc dacă mori. Prima echipă care ajunge la 100 eliminări câștigă. Nu este clar cât va rămâne NFL Rumble LTM, dar probabil va dura ultima oară în weekend-ul Super Bowl.

Noul mod se alătură concertului Marshmello din joc, care va avea loc în acest weekend. Începând de mâine la 2pm ET, jucătorii vor putea să se alăture unui mod special de timp limitat, care va cuprinde o performanță a muzicianului Marshmello. Jucătorii pot urmări live concertul la scena virtuală din Pleasant Park.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here