Un alt patch Fortnite a aterizat, iar în această săptămână, jucătorii primesc un nou pistol pentru a fi folosiți în lupte de aproape. Această armă este Tactical Assault Rifle, o armă complet automată care distruge inamicii aproape, dar pierde eficacitatea la o distanță mai mare. De asemenea, ne spunem la revedere unei arme astăzi, în timp ce pistolul de tambur primește încă un alt nebun.
                 

Deci, dacă există o temă pentru acest patch al săptămânii, este cu siguranță o armă automată. Tactical Assault Rifle va cădea în variante rare, epice și legendare de la pradă de podea, cufere, picături de aprovizionare și automate de distribuție și se ocupă de 22/23/24 daune în funcție de raritate. Cu o revistă de 30 de rânduri și o răspândire strânsă, Epic spune că aceasta este o armă bună de folosit până aproape, dar că este "mai puțin eficientă la distanțe mari în comparație cu alte puști Assault".

Cu sosirea asasinării tactice tactice, dispozitivul compact SMG a fost boltit. Epic afirmă că re-adăugarea Tamburului a influențat și această decizie, deoarece nu dorește prea multe arme cu un nivel ridicat de foc disponibil jucătorilor.

Vorbind despre arma tamburului, distrugerile sale de bază au fost reduse de la 26/27 la 22/23 cu acest patch (din nou, cât de multă pagubă o face armă depinde de raritatea sa). Tirul de tambur nu este ghinionist, deoarece Epic a constatat că eficacitatea acestuia este puțin prea mare după ce a fost reintrodusă în joc, ceea ce a fost o problemă cu arma.

Asta e destul de mult în ceea ce privește patch-ul din această săptămână – nu există niciun fel de moduri noi sau foarte multe trucuri de performanță care vin împreună cu această actualizare, dar Epic a făcut unele schimbări în modul în care funcționează Slipstreams. Acum Slipstreams nu blochează clădirea astfel încât jucătorii să poată ajunge la ele mai ușor și au fost dezactivați după faza de furtună 5, astfel încât jucătorii să nu fie aruncați accidental în furtună în timpul cercurilor mai mici. Puteți vizualiza notele complete de săptămâna trecută pe site-ul oficial Fortnite sau să intrați în joc și să luați Tactical Machine Gun pentru o rotire.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here