Epic a anunțat schimbări mari în ceea ce privește modul în care funcționează cutiile de pradă în modul Salvarea lumii . Până acum, jocul a oferit jucătorilor V-Buck Llamas, care erau lamele care conțineau elemente în schimbul monedei în joc. Jucătorii au fost "orbi" la elementele de lămâie, însă Epic o schimbă cu X-Ray Llamas – adică cutii de pradă care arată ce este înăuntru înainte ca jucătorul să le cumpere.

                 

Așa-numitele cutii de pradă – care în Fortnite sunt de fapt llama pinatas – oferă jucători, de obicei, în schimbul banilor sau monedelor din lumea reală care pot fi achiziționați cu bani reali. Câștigul, în cele mai multe cazuri, este că jucătorii nu știu ce este în interiorul cutiei înainte să o cumpere, ceea ce a dus la criticarea multora dintre elementele tipice ale jocului ca un tip de joc

Epic a numit casetele de salvare "Save the World" V-Buck Llamas, dar noua versiune transparentă a fost redenumită Lamele X-Ray. Jucătorii pot selecta una dintre achizițiile disponibile și pot vedea tot ceea ce oferă, permițându-i să ia o decizie în cunoștință de cauză dacă este ceea ce doresc. Dacă aruncăm o privire, unii jucători ar putea fi mai puțin susceptibili să renunțe la ispita de a vrea să știe ce lipsesc prin cumpărarea de cutii de care nu au nevoie.

Noile lămâi păstrează același preț ca și versiunea anterioară și pot fi câștigate cu ajutorul gameplay-ului. De asemenea, lamele oferă conținut bazat pe ceea ce jucătorul are deja, ceea ce evită oferirea de jucători de elemente duplicate.

În plus, Epic spune că jucătorii nu vor putea să cumpere mai mult de un V-Buck Llama în același timp. Prin limitarea acestui lucru, jucătorii văd elementele din fiecare element pe care intenționează să îl achiziționeze, asigurându-se că nu există cumpărături orb. Lamele găsite în joc sunt totuși o surpriză, totuși, și nu vor dezvălui conținutul lor. Schimbarea va avea loc în versiunea actualizată 7.30

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here