O altă actualizare Fortnite a fost amânată după ce compania a descoperit un bug în ultimul moment, a dezvăluit Epic Games. Jocul a fost planificat inițial să aibă loc la 4AM ET la 13 februarie, dar actualizarea a fost întârziată până la o dată ulterioară. O întârziere similară a fost anunțată înaintea actualizării v7.10 lansată în decembrie

                 

Epic de obicei lansează actualizări în orele de dimineață devreme (pentru jucătorii din fusul orar de est, cel puțin). Ocazional, compania întârzie aceste actualizări sau amâna anumite caracteristici anticipate din cauza unor probleme descoperite în apropierea termenului de lansare. Într-un tweet în această seară, Epic a dezvăluit că a fost forțat să întârzie actualizarea versiunii 7.40 din cauza unei "probleme de ultim moment".

Compania nu a furnizat nicio informație despre această problemă, afirmând doar că nu va lansa actualizarea la 4AM ET așa cum era inițial programată. Un nou program de actualizare nu a fost furnizat în acest moment, deși este puțin probabil să fie o întârziere îndelungată.

Versiunea 7.40 este una dintre puținele actualizări rămase pentru Fortnite Sezonul 7, care se va termina în curând pe măsură ce Epic va face schimbările din sezonul 8. Actualizarea întârziată va aduce o serie de elemente noi și trucuri de joc; jucătorii anticipează o nouă armă numită "pușca de infanterie", printre altele.

Noua armă a fost dezvăluită în lobby-ul Fortnite dar nu au fost furnizate detalii. Epic se îndreaptă spre "designul clasic" al lui Infantry Rifle, tachinând că, în ciuda aspectului său, această armă de foc va fi capabilă să se ocupe de stilul de luptă unic al jocului.

Epic încă nu a furnizat versiunea 7.40, dar deja a declarat pe Reddit că jucătorii se pot aștepta să vadă noi ajustări ale gameplay-ului și îmbunătățiri ale echilibrului. De asemenea, modificările la armele existente vor veni cu această actualizare – va dura mai mult timp pentru a reîncărca lansatorul de rachete, de exemplu, iar tunurile de mână nu vor cauza daune structurilor

O altă schimbare așteptată va dezamăgi câțiva jucători: Stormwing nu va mai putea distruge structurile separate, ceea ce ar necesita o schimbare în strategie. Jocurile de la ora superioară dezvăluite sub evenimentul Share the Love vor veni și în 7.40, oferind jucătorilor Battle Pass recompense noi pentru a le debloca.

După cum am explicat anterior, Epic va oferi șanse suplimentare să câștige puncte de experiență dublă în această lună, oferind jucătorilor din Battle Pass o șansă finală pentru deblocarea restului de cărți înainte ca Sezonul 7 să se încheie. Încă nu știm ce să așteptăm de la sezonul 8 al jocului, dar acest sezon se va încheia la 28 februarie.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here