Epic a adăugat un nou mod creativ jocului său popular Fortnite în trecut relativ recent, iar acum a anunțat un nou element disponibil în el: monede. Compania solicită celor mai creativi jucători să facă noi insule care conțin aceste monede, dând șansa de a fi prezentate drept stimulent. Primul dintre aceste insule va fi prezentat cu actualizarea v7.40.

                 

La 30 ianuarie, Epic a anunțat sosirea Challenge Gallery Collectables pentru modul său creativ, declarând că jucătorii i-ar putea folosi în insulele lor ca o șansă de a fi prezentați. Compania a spus că va avea mai multe detalii despre asta la o dată ulterioară și că acum au ajuns în sfârșit informații suplimentare

Într-un anunț anunțat astăzi, Epic a anunțat că jucătorii pot începe să pună monede în jurul insulelor lor creative, în speranța de a-și găsi insula. Există unele cerințe, și anume că insula va trebui să includă un total de 10 monede întinse "pe baza dificultăților" – va trebui să existe o serie de dificultăți pentru colectarea completă.

Epic spune că creatorii ar trebui să facă colectarea acestor monede provocatoare dacă doresc să obțină insula lor. Dincolo de aceasta, compania intenționează să privească la toate tipurile de jocuri, astfel încât jucătorii sunt liberi să creeze ceea ce le inspiră: labirinturi, ultimul jucător în picioare sau orice altă idee pe care o pot avea

Compania intenționează să analizeze cât de unică este insula Creativă, iar harta ar trebui să fie distractivă să joci. Compania va începe să prezinte aceste insule pe bază de monede în modul creativ, începând cu actualizarea versiunii 7.40.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here