Jocurile Epic au o serie de modificări planificate pentru Fortnite mai târziu în această săptămână, incluzând trecerea elementelor selectate. Lista completă a elementelor de pe joc care vor fi eliminate nu a fost încă dezvăluită, însă designul lui Fort Williamson a dezvăluit astăzi pe Twitter faptul că Quad Launcher va fi printre ei. Vor exista, de asemenea, unele modificări ale mobilității și scuturilor.

                 

Quad Launcher este o arma distractivă, dar în cele din urmă urâtă, explozivă pe care mulți se plângeau că era prea puternică, mai ales când a ajuns la sfârșitul jocului. Arma are patru rachete la un moment dat, care poate fi lansată rapid în spate, distrugând structurile și uneori eliminând un jucător cu doar câteva lovituri.

Deși arma durează un timp relativ lung pentru a se reîncărca, ar putea face ca supraviețuirea în timpul jocului să fie extrem de dificilă, iar gama ei ar lăsa puține locuri pentru a se ascunde. Epic a ascultat aparent aceste plângeri și a ales să ocupe arma, scoțând-o din aceleași lucruri ca și Blade-ul de Infinit înaintea ei.

Potrivit lui Williamson, Epic va fi, de asemenea, o serie de alte articole în această săptămână, însă el nu a dezvăluit ce alte elemente vor fi. Compania planifică, de asemenea, "truse mici" pentru a proteja disponibilitatea și va reduce disponibilitatea elementelor de mobilitate prin scăderea frecvenței apariției acestora

Știm că modificările vor fi sosite săptămâna aceasta pe baza tweet-ului lui Williamson, dar nu au fost furnizate detalii suplimentare. Epic a spus anterior că va restabili îmbunătățiri noi în structurarea întârzierilor de editare în versiunea 7.30 – modificările au fost introduse pentru prima oară în v7.20, însă a trebuit să revină la versiunea mai veche din cauza unei erori de joc

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here