Anul trecut, jocurile Epic au adăugat pe scurt o caracteristică de redistribuire a planorului în modurile implicite de joc Fortnite permițând jucătorilor să-și redistribuie planorul după ce au sărit de la o înălțime care le-ar fi eliminat anterior. Schimbarea sa dovedit foarte divizivă în rândul jucătorilor care au fost împărțiți în opiniile legate de faptul dacă schimbarea a făcut jocul mai bine sau a afectat negativ experiența. Acum, luni mai târziu, jocurile Epic s-au întors cu un compromis.

                 

Atunci când funcția de redistribuire a planoarelor a ajuns în modurile implicite de joc, a funcționat la fel ca și funcția în Moduri cu timp limitat: imediat, fără limită și fără a utiliza un slot pentru rucsac. Lucrurile vor fi diferite atunci când caracteristica revine la modurile implicite în Fortnite versiunea 7.20.

Într-un nou anunț, jocurile Epic au declarat că vor reveni în v7.20 ca element care ocupă un spațiu de inventar. Capacitatea de redistribuire va fi găsită în sursele obișnuite de pradă, însă păstrarea acesteia va însemna sacrificarea unui slot care altfel ar putea merge la bandaje, arme sau alte unelte. De asemenea, elementul are o durată de viață finită.

Potrivit lui Epic, elementele gliderului sunt "încărcate" și vor folosi unele din taxele lor de fiecare dată când sunt distribuite. Odată ce încărcarea este complet epuizată, planorul va dispărea din inventarul utilizatorului. Este important de reținut însă că redeschiderea planorului după ce a fost folosit Rifts-to-Go și Lunch Pad nu va folosi taxa deoarece jucatorul intră în modul skydiving

Odată ce următoarea actualizare sosește mâine, jucătorii vor putea să găsească elementul de redistribuire a planoarelor în automatele, lamelele, cuferele și ca pradă. Jocuri Epic spune că va monitoriza feedback-ul și poate modifica elementul în viitor pe baza a ceea ce jucătorii au de spus despre el.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here