Hit [EpicGames'hit Fortnite a cunoscut o perturbare majoră în cel mai rău timp posibil. Mulți jucători nu au putut să se conecteze la conturile lor, să intre în meciuri și alte elemente de joc, forțându-i să-și petreacă vacanța de vacanță în societate, în loc să câștige recompense dulci. Epic a recunoscut problema și o investighează în mod activ, însă serviciile de jocuri continuă să înregistreze o întrerupere parțială.

                 

Epic și-a asumat o parte din problemele Fortnite cu care se confruntă, dar în general au fost de soiul minor, izolat. Problema zilei este diferită, lăsând mulți jucători în imposibilitatea de a juca deloc. Serviciile de jocuri se confruntă în prezent cu o "întrerupere parțială", potrivit site-ului Web al jocului Epic.

Vorbele vocale, petrecerile, prietenii, mesageria, magazinul și leaderboard-ul sunt operaționale, dar logarea și matchmaking-ul se confruntă cu "performanță degradată". Deși jocul nu este în întregime în jos – mulți jucători pot intra în jocuri – care reușesc să joace un raport care trebuie să încerce să se autentifice de mai multe ori înainte de a funcționa, ca să nu mai vorbim de probleme legate de intrarea într-un meci

Unii jucători se confruntă cu o problemă de eliminare a timpului când încearcă să intre într-un meci. Alții nu pot depăși aspectul de conectare, lăsându-i fără acces. Epic nu a aruncat nici o lumină asupra problemei, spunând doar că în prezent investighează.

Deoarece nu există informații suplimentare, nu există niciun cuvânt despre durata acestei întreruperi. Este un moment nefericit să experimentezi probleme de conectare și de potrivire, deoarece mulți jucători sunt în vacanță și au lansat noi console de jocuri și computere pentru a încerca prima dată lupta royale

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here