A rămas doar câteva săptămâni înainte ca Samsung să dezvăluie oficial Galaxy S10 și S10 +, ceea ce lasă mult timp pentru ca dispozitivele să se scurgă. Ambele telefoane au fost scurgeri de mai multe ori în acest moment – atât de mult încât, de fapt, atunci când Samsung se ridică pe scenă pentru a le dezvălui, probabil că nu vor fi multe surprize. Totuși, dacă ai nevoie de ceva mai convingător despre cum vor arăta aceste două telefoane, atunci scurgeri de astăzi ai făcut-o.

                 

Da, imaginile Galaxiei S10 și S10 + au scurs din nou, arătându-le decupajele pentru găurile de auto-auto. Că Samsung ar opta pentru o decupare pe ecran în loc de o notch ca noi vedem pe iPhone XS sau Pixel 3 XL nu este tot ce surprinde. La urma urmei, a mers acel traseu cu Galaxy A8, care a fost oficial detaliat pentru prima dată luna trecută.

Imaginile, care provin de pe site-ul German All About Samsung, ne arată, de asemenea, niște matrice triple-camera pe spatele ambelor dispozitive. Există chiar și o mufă de căști prezentă alături de portul USB-C de pe Galaxy S10 și S10 +, deci, deși mulți producători au renunțat la jack, se pare că se află pe flagship-urile Samsung Spring 2019.

Această nouă scurgere nu a fost însoțită de specificații, dar aceștia au scurs destul de mult în trecut că avem o idee destul de bună despre ce să ne așteptăm. De asemenea, merită subliniat faptul că aceasta este cea de-a doua scurgere din ultimele zile, care ne-a arătat partea din față a standardului Galaxy S10, cu scurgeri de ieri, de asemenea indicând faptul că Samsung se poate angaja să lanseze un portofel de criptocurrency cu aceste telefoane

Desigur, întotdeauna există o șansă că Samsung ne va surprinde când va lua etapa luna viitoare, dar în acest moment o astfel de șansă pare subțire. Totuși, luați ceea ce auziți cu un bob de sare până când vine direct de la Samsung. Vom afla ce este exact și ceea ce nu este destul de curând, deoarece Samsung este pregătit să dezvăluie Galaxy S10 la un eveniment din 20 februarie.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here