Când trebuie să găsești o fotografie pe iPhone, ce faci? Există multe căi, dar să fim cinstiți. Probabil pur și simplu mergeți la rola de cameră și derulați la viteza fulgerului, încredințându-vă ochilor pentru a selecta împușcarea țintă. Acest lucru se poate schimba cu aspectul al lui Apple pentru Fotografii, care organizează fotografii în zile, luni și ani ușor de navigat

Acum aplicația Fotografii este un fel de mizerie. Există atât de multe moduri în care sunt organizate fotografiile dvs., încât se pare că nimeni nu este cel "principal". Fila "Pentru tine" are cel mai bun din ultimele (inserați durata aleatorie aici) și fotografiile alese aleatoriu din perioade aleatorii; Căutarea îmi arată "acum un an", "primăvară", "călătorii" și "mese" – multumesc! Și chiar și tab-ul "Fotografii" afișat cronologic are imagini atât de mici, încât este greu să alegeți cele pe care le doriți. Așa că tocmai mergem la ruloul camerei și defilați și derulați.

Asta se poate schimba cu tema Days, Months, Years, anunțată de Apple la WWDC. În fila prestabilită a fotografiilor din aplicația Fotografii, veți vedea acum un set nou de file – da, probabil prea multe file – cu diferite durate de timp.

Modul implicit arată foarte mult ca și rolul camerei. Dar când apăsați "Zilele", fiecare zi este afișată ca o selecție de imagini evidențiate, mari și mozaicate, și cu fotografii active live. Fiecare zi este marcată printr-o împușcare în întregime, astfel încât să puteți glisa cu ușurință până în ziua următoare – fotografii mai recente sunt spre partea de jos.

Flip peste lunile și comprimă fiecare lună calendaristică de fotografii într-o mână de evenimente, cum ar fi evenimentele sau locațiile pe care le-a detectat sistemul. Anii au acelasi lucru, cu exceptia ca "acoperirea" albumului din fiecare an prezinta o imagine din aceeasi zi sau perioada – de exemplu, daca este petrecerea de nastere a cuiva, veti vedea fotografii de cand voi (speram) ati participat la petrecerea lor în anii trecuți.

Bineînțeles, fotografiile au avut deja o caracteristică tip "pe această zi", dar acest lucru are mult mai mult sens pentru mine. Puteți să vă scufundați într-un an și să vă rupeți în luni și, bineînțeles, să vă lăsați în zile. Este doar o modalitate mai eficientă de a curăța camera rulată – deși nu am nici o îndoială că o vom face din când în când.

Într-un fel, aceasta este o schimbare minoră la iOS, dar deoarece utilizatorii interacționează cu fotografii atât de mult, s-ar putea schimba semnificativ modul în care te gândești să ajungi la imaginile pe care le vrei.

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here