În această lună, Fujifilm va lansa noua sa cameră FinePix XP140, o cameră robustă, destinată utilizării în medii exterioare. Produsul vine ca o alternativă la modelele populare de camere de acțiune, cum ar fi gama HERO a GoPro, oferind un aspect mai tradițional alături de un corp durabil, funcționalitate zoom, stabilizare optică a imaginii și multe altele.
                 

Noua cameră din seria XP este proiectată pentru medii în care camerele digitale obișnuite nu pot supraviețui: locații la rece, locuri cu praf, medii umede și alte locuri periculoase de filmare. Fujifilm FinePix XP140 este rezistent la praf cu capacitatea de a manipula picături de la înălțimi de aproape 6 picioare, temperaturi de până la 14F și corpuri de apă la adâncime de 82ft.

Camera are un senzor CMOS de 16,4 megapixeli, un obiectiv Fujinon cu zoom optic de 5x (dublat până la 10x cu zoom digital) și până la ISO 12800. Acest model acceptă înregistrarea video la diferite rezoluții, inclusiv până la 4K 3840 x 2160, plus există moduri de înregistrare de mare viteză (de exemplu, încetinire) în rezoluție "HD".

De asemenea, camera dispune de un monitor LCD de 3 inch, conectivitate Bluetooth 4.1, WiFi cu 802.11b / g / n cu criptare și un slot SD pentru stocarea conținutului video și al fotografiilor. Camera oferă diferite moduri de fotografiere, inclusiv Face Auto Shutter, care captează automat o imagine atunci când subiectul privește camera.

Noul model FinePix oferă, de asemenea, moduri precum Recunoașterea principală a subiectului, Smile Shutter și 17 filtre avansate pentru îmbunătățirea imaginilor și adăugarea aparențelor artistice. Consumatorii pot pre-comanda camera acum pentru $ 229 USD în cinci opțiuni de culoare diferite: Lime, Sky Albastru, Galben, Argint închis și Alb. Fujifilm se așteaptă ca noul XP140 să fie disponibil în SUA începând cu "sfârșitul lunii martie".

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here