Fujifilm combină potențialul imaginii unei camere de format mare cu flexibilitatea fără oglindă, cu noul Fujifilm GFX100 care îmbracă un 102 megapixeli enorm. GFX100, având un model de bază al liniei de producție a aparatului foto, are un senzor care este mai mare decât cel pe care îl veți găsi pe o cameră cu cadru întreg de 35 mm.
                 

Într-adevăr, Fujifilm a lucrat la un senzor complet nou pentru a-și susține camera de ultimă generație. Iluminat în spate, noul 102MP CMOS este combinat cu motorul de procesare X-Processor 4 al companiei, pentru a vă asigura că există suficiente grunturi pentru a face față tuturor acelor pixeli. Există chiar și suficientă putere pentru o nouă funcție "Smooth Skin Effect", care netezește tonul pielii într-un mod care, potrivit companiei, fotografii ar lua în mod obișnuit timp să facă în postprocesare.

GFX100 include, de asemenea, o stabilizare a imaginii în 5 axe. Fujifilm spune că ar trebui să ofere până la 5,5 opriri de stabilizare a imaginii – presupunând că utilizați un obiectiv GF64mm F2.8 R WR – cu întreaga unitate de declanșare suspendată de patru arcuri pentru a atenua orice șoc de declanșare. Înseamnă, Fujifilm spune, că poți să iei focuri de mână la rezoluție maximă mai mult timp, în timp ce te aștepți la estompare.

Asta pentru că GFX100 nu este chiar o cameră mică. Senzorul în sine este de 43,9 x 32,9 mm; în jurul său, Fujifilm împachetează un corp din aliaj de magneziu rezistent la praf și vreme. Îmbinarea pe timp de vreme în 95 de locații, împreună cu un vizor electronic detașabil, îl ajută să rămână utilizabil în condiții dezordonate.

În general, este de 6,15 x 6,44 x 4,05 țoli, deși este subțire la 1,93 inci la partea mai subțire. Există o prindere verticală integrată, iar atunci când este încărcată cu două baterii, o cartelă de memorie și EVF, vă uitați la greutatea de aproximativ trei kilograme.

Autofocalizarea de detectare a fazelor a fost utilizată pe întregul senzor, cu 3,76 milioane de pixeli pentru o acoperire de aproximativ 100%. Cu un obiectiv rapid rapid, Fujifilm spune că AF poate fi cu 210% mai rapid decât contrastul AF utilizat în modelul GFX 50R. ISO nativ este ISO 100.

În partea video, există suport pentru înregistrare de 4K, 30p la 4: 2: 2 pe 10 biți. Simulările filmului Fujifilm – inclusiv modul de simulare a filmului ETERNA – sunt incluse și există suport pentru înregistrarea în F-Log Rec 2020 și captarea video necomprimat de 4 biți de pe portul HDMI de 4 biți 2: 2.

Alte porturi includ conectori USB de tip C, microfon și căști și un conector de deblocare la distanță. Pe partea din spate este un ecran tactil de aspect de 4,2 inch, cu puncte de 2,36m și înclinare în trei direcții.

Nu este surprinzător că Fujifilm GFX100 nu va fi ieftin. Acesta va fi prețul de 9,999,95 dolari pentru corpul singur, atunci când merge pentru vânzare pe 27 iunie 2019.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here