Fujifilm se alătură Kodak în procesul lent de reînviere a unor produse de filme analogice. Compania creditează milenii și consumatorii din generația Z cu interesul reînnoit pentru fotografia analogică, o piață care a scăzut anterior aproape de eradicare sub creșterea mediei digitale. Compania intenționează să reia producerea unui produs de film alb-negru.
                 

Luni, Fujifilm a anunțat intenția de a lansa produsul film Neopan 100 Arcos II alb-negru. Acest film ISO 100 va fi oferit în formate de 120 și 35 mm, dar lansarea se va produce treptat odată cu lansarea filmelor în Japonia. Pe baza cererii pe care o vede, Fujifilm spune că va introduce și filmul pe alte piețe.

Decizia lui Fujifilm de a-și reînvia filmul alb-negru vine puțin peste un an după ce compania a anunțat sfârșitul ultimelor sale articole de film și de hârtie foto B & W, subliniind creșterea rapidă a cererii de fotografii analogice. Pelicula originală Neopan 100 Acros a fost ucisă în aprilie 2018; versiunea revigorată va ajunge în această toamnă.

Potrivit lui Fujifilm, filmul Neopan 100 Acros II va avea o granulație și o claritate fină, precum și o rezoluție de neegalat și un "detalii excepționale". Filmul va fi potrivit pentru a fi utilizat într-o varietate de scenarii expuneri diferite, spune compania.

În comparație cu versiunea originală Neopan 100 Acros, Fujifilm spune că noua versiune va oferi o "gradare tridimensională excepțională chiar și în culori luminoase." Vestea urmează revenirii lente a Kodak la fotografierea analogică prin relansarea filmului Ektachrome , care este în sine un răspuns la cererea tot mai mare de filme, nu de camere digitale.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here