Comcast a anunțat astăzi lansarea noului sistem de control al ochiului, care permite utilizatorilor cu dizabilități să schimbe canalele sau să înregistreze înregistrări folosind doar mișcările ochilor. Dublat, pur și simplu controlul Xfinity X1, sistemul pare destul de simplu, deoarece funcționează cu sistemele de ochi existente și necesită doar asocierea cu contul dvs. Xfinity și set top box. Chiar mai bine este că nu pare să coste nimic suplimentar pe lângă abonamentul standard Xfinity.
                 

Suportul pentru această nouă caracteristică de accesibilitate nu se limitează doar la hardware-ul privitorului de ochi. Comcast spune, de asemenea, că este compatibil cu switch-urile Sip-and-Puff și software-ul de control al vocii, deci este destul de robust în tipurile de tehnologii de asistență pe care le poate utiliza.

Obținerea setării pare prea ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să vă îndreptați spre site-ul de accesibilitate al Xfinity și să vă conectați cu acreditările Comcast. De acolo, va trebui să selectați caseta de televiziune pe care doriți să o controlați și să o asociați cu telecomanda accesibilă a lui Comcast, care poate fi apoi trasă pe hardware-ul dvs. de asistență (sau utilizat de software-ul asistiv instalat pe un PC sau dispozitiv mobil).

Odată cu acest anunț, Comcast a publicat un videoclip cu un utilizator numit Jimmy Curran. Curran are atrofie musculară spinală, care afectează partea sistemului nervos responsabil pentru mișcarea musculară și a fost unul dintre primii utilizatori care au testat controlul ochiului X1. Puteți vedea videoclipul (care servește și ca un demo rapid pentru tehnologie) încorporat mai sus.

Când totul este configurat, se pare că utilizatorii au o gamă destul de largă de instrumente la dispoziția lor. Ei vor putea să schimbe canalele, să caute ghidul, să creeze înregistrări, să deschidă aplicații cum ar fi aplicația X1 Sports, să deschidă meniul de accesibilitate pentru a activa subtitrări și ghiduri vocale și chiar să scrie comenzi vocale folosind mișcarea ochilor. Comcast, remarcandu-se ca exista 48 de milioane in SUA cu dizabilitati fizice, ar putea face mult drum spre relaxarea timpului liber.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here