Este un pic mai mult de o luna pentru a merge inainte de anuntul oficial al celor doua hituri grele de la Samsung pentru anul 2019. In timp ce Galaxy F / Galaxy Fold ramane in mare parte un mister, trioul sau cvartetul Galaxy S10 pare a fi, . Cu toate acestea, există o mulțime de camere pentru câteva minute mai târziu. Și de "câțiva", înseamnă cu adevărat mai mult o furtună tweet care dezvăluie tot ce ați putea dori să știți despre Galaxy S10

                 

Pe ​​baza tweeturilor XDA lui Max Weinbach, Galaxy S10 va avea mult mai multe în comun cu Nota Galaxy 9 în ceea ce privește designul general, cum ar fi adoptarea aceluiași stil grilă difuzor segmentat, același efect de gradient de tapet și bliț și senzorul de frecvență cardiacă separat în loc de stivuire. Curios, el descrie spatele telefonului ca fiind lucios, cum ar fi 2017 Galaxy S8 și Galaxy Nota 8, mai degrabă decât designul mai matte al navelor de anul trecut.

Va exista o combinație oarecum copleșitoare de camere, în funcție de model. Camera "normală" va fi un senzor de diafragmă dublă de 12 megapixeli f / 1,5-2,4 cu autofocus și OIS. Cel de-al doilea este un unghi ultra-larg de unghi de 16 megapixeli f / 1,9, cu unghi de 123 de grade, fără AF sau OIS. Numai Galaxy S10 + va primi oa treia, o telefoto cu 13 megapixeli și AF și OIS

În ceea ce privește configurațiile de memorie, scurgerile sună generoase, aproape prea generoase. Galaxy S10 Lite va primi 4 GB RAM și 128 GB de stocare. Galaxy S10 în sine este de până la 6 GB de memorie RAM și de stocare de 128 sau 256 GB. Galaxy S10 + mărește opțiunile cu 6 sau 8 GB de memorie RAM și opțiuni de stocare 128/256/512 GB. Dar este Galaxy S10 + 5G care va lua cu adevărat tortul cu cel mult 12 GB de memorie RAM și 1 TB de stocare. Telefonul pliabil se presupune că are și multe.

Weinbach avertizează că unele dintre acestea sunt încă bazate doar pe zvonuri, deși sunt destul de mult ceea ce am auzit de ceva vreme. Inutil să spunem că telefoanele Galaxy S10 vor fi uriașe în ceea ce privește caracteristicile, așadar așteptați să fie de asemenea imens în preț. Galaxy S10 este programat să debuteze pe 20 februarie alături de telefonul pliabil Samsung.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here