Samsung nu are lipsă de smartphone-uri care să acopere toate nivelurile de prețuri și nevoi, dar, cel puțin în Statele Unite, sa concentrat pe vânzarea galaxiilor sale high-end Galaxy S și Galaxy Note. Nu toată lumea, totuși, dorește un telefon scump și cei care se îndreaptă spre alte mărci pentru remedierea lor. Poate că, în cele din urmă, realizând oportunitatea pierdută, Samsung aduce cele mai recente telefoane Galaxy A pe piața americană, începând cu modelul Galaxy A50 și ceea ce poziționează Samsung ca o cameră versatilă și cu o durată de viață întreagă a bateriei.
                 

Nu faceți nici o greșeală, telefonul Galaxy A50 este un telefon de la mijlocul distanței atunci când eliminați toate marketingurile. Aceasta se reduce la un procesor octa-core Samsung Exynos 7 9610, 4 GB de memorie RAM și 64 GB de spațiu de stocare extensibil. Ecranul FHD + de 6,4 inci are designul "Infinity-U" al Samsung, adică o crestătură în formă de U în partea de sus, care găzduiește camera frontală de 25 de megapixeli cu focalizare fixă. De asemenea, ascunde un scaner de amprente pe ecran, o caracteristică destul de rară pentru telefoanele de la mijlocul razei de acțiune.

Samsung este deosebit de mândru de două lucruri pe Galaxy A50. Una dintre ele este bateria de 4.000 mAh pe care o laudă și vă va permite să utilizați telefonul toată ziua, în funcție de utilizarea reală, desigur. Mai important, cu toate acestea, este sistemul triplu al camerei pe spatele lui. O cameră de 25 megapixeli f / 1,7 servește drept senzor principal, în timp ce senzorul f / 2,2 de 8 megapixeli oferă o vedere a scenei cu unghi de 123 de unghiuri. Există, de asemenea, un senzor de adâncime de 5 megapixeli pentru mai multe detalii și simulare bokeh.

În timp ce Galaxy A50 va deschide calea, nu va fi singur pentru longg. Galaxy A20 va sosi în curând cu un ecran Infinity-V de 6.4 inch, o baterie de 4.000 mAh și o singură cameră spate de 13 megapixeli. De asemenea, va exista și un Galaxy A10e pentru fanii Samsung mai constrânși cu buget, oferind caracteristici de bază cum ar fi un ecran Infinity-V de 5,83 inch și o cameră de 8 megapixeli.

Galaxy A50 va intra în vânzare începând cu data de 13 iunie pentru 349.99 dolari și va fi disponibilă de la Verizon. Galaxia A20 va avea un preț de vânzare recomandat de 249,99 dolari, în timp ce Galaxy A10e va merge pentru 179,99 dolari. Datele pentru ultimele două, totuși, nu au fost încă anunțate.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here