Să vorbim despre smartphone-urile pliabile, următoarea caracteristică semnificativă în telefoanele smartphone-uri în anul 2019. Ideea că un telefon mic ar putea să pătrundă într-o interfață touchscreen mai mare este incomodă. Ideea că putem avea cât de multă expunere dorim, ori de câte ori dorim, este un vis la care ne dorim cu toții la un moment dat. Dar nu sari cu capul inca.

                 

Prima tehnologie pliabilă de afișare de pe piață vine de la Royole și este disponibilă pentru atingerea și îndoirea și plierea acum câteva luni. Ei au un smartphone pe numele de FlexPai pe care îl vând consumatorilor – dacă ești destul de norocos să găsești un loc unde să cumperi. Ei au o dorință de a atrage cât mai multă atenție posibil în această scurtă perioadă de timp între tehnologia lor și restul lumii care va veni în acest an

Dacă crezi zvonurile, există o șansă ca smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy F – să poată fi dezvăluit la următorul eveniment major. Asta a fost lansat la 20 februarie 2019, in aceeasi zi in care vor dezvalui Samsung Galaxy S10, Galaxy S10E si Galaxy S10 Plus. Acesta este un produs aproape finalizat, nu doar un concept de afacere.

Azi mai devreme am avut o privire minunată la smartphone-ul pliabil Xiaomi. Ăsta e și un concept, te gândești. S-ar putea să fie lansat ca un smartphone mai târziu în acest an, dar pentru moment este încă un design concept

Lucrul care leagă toate aceste dispozitive împreună este starea de calitate inferioară celei perfecte cu care este prezentat ecranul. Nu pentru că afișajele de pe aceste dispozitive nu sunt minunate, ci pentru că există o calitate implicită mai mică decât cea excelentă unui ecran care nu este setat sub sticlă.

Dacă ai scos vreodată un telefon în afară și l-ai văzut separat de panoul din sticlă armată peste ecran, vei ști ce vreau să spun. Am crescut foarte folosiți pentru a vedea afișaje cu panouri de sticlă deasupra fronturilor lor – majoritatea oamenilor nu-și dau seama că sticla nu este ea însăși afișarea.

Prin urmare, prima generație de afișaje flexibile, pliabile pe smartphone-uri, nu se va simți la fel de înaltă ca cea mai standardă afișare pe un smartphone de astăzi. Va fi dificil să vă obișnuiți cu ideea că afișajul nu este doar o altă componentă a mașinii – și funcționalitatea nu va fi tot atât de diferită de cea pe care o avem azi. Nu inițial, oricum. Probabil nu pe un iPhone în curând, fie că nu ar fi primul care va folosi Apple, desigur.

Doar știu că înainte de a arunca mii de dolari doar pentru a fi primul pe bloc pentru a deține un telefon pliabil display-toting smartphone. S-ar putea să fii primul, dar inovația și iterația pe tehnologie, cum ar fi aceasta, se mișcă la viteză mare. Mai repede decât oricând înainte, tehnologia cea mai minunată în produsele mobile de consum se schimbă și se îmbunătățește.

Cu alte cuvinte – du-te la magazinul local cu cutie mare și verificați cele mai noi dispozitive, dar probabil să țineți cont de o achiziție până la generația 2 sau 3. Lucrurile vor fi monumentale, mult mai bune și mai ușor de utilizat, care trece. S-ar putea să fie chiar mai puțin decît un an complet după lansarea primului telefon pliabil pe care un consumator ușor de utilizat și mai ușor de utilizat este eliberat consumatorilor. Uită-te la China – acolo unde fac lucrurile bune aici în 2019!

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here