Unii au avertizat împotriva ieșirii pentru a cumpăra dispozitive experimentale de primă generație, din cauza problemelor potențiale care ar putea surprinde adoptoarele timpurii. Dar dacă vi se oferă o unitate gratuită de revizuire, de ce nu, nu? Acest lucru a fost cu siguranță cazul unor personalități selectate Samsung a ales să devină primii destinatari ai smartphone-lui pliabil Galaxy Fold. Din nefericire, atât pentru Samsung, cât și pentru noii proprietari mândri, ei sunt, de asemenea, primii care întâmpină o problemă evidentă cu o cauză destul de simplă: un film de protecție.
                 

Unii producători de astăzi, în special producătorii de echipamente originale din China, livrează deja dispozitive de protecție a ecranului. Unii proprietari nu iau cu bunăvoință o foaie de plastic în picioare între ei și telefoanele lor. Altele preferă o soluție "mai bună", cum ar fi sticla securizată. De obicei, eliminarea protectorului preinstalat nu are niciun impact asupra telefonului. Din păcate, nu este cazul pentru Galaxy Fold.

Reclamațiile despre afișajele pliabile rupte au început să meargă în jurul Web-ului, eventual trimiterea departamentului PR al Samsung într-o panică. Aceste Galaxy Folds au început să funcționeze defectuos doar o zi după ce primele impresii ale proprietarilor au crescut. Ceea ce nu au menționat aceste plângeri a fost că au scos filmul de protecție de pe ecran, crezând că era la fel ca orice alt protector de ecran. Din păcate, nu este cazul cu Galaxy Fold.

Potrivit Samsung, acest film de protecție este de fapt crucial pentru integritatea afișajului și că îndepărtarea acestuia poate pune în pericol ecranul. Și nu este vorba doar de protejarea ei de zgârieturi. Iată o declarație a purtătorului de cuvânt în întregime:

"Un număr limitat de eșantioane timpurii ale Galaxy Fold au fost furnizate mass-media pentru examinare. Am primit câteva rapoarte privind afișarea principală pe probele furnizate. Vom examina cu atenție aceste unități în persoană pentru a determina cauza problemei.

În mod separat, câțiva comentatori au raportat că au eliminat stratul superior al afișajului, cauzând pagube ecranului. Afișajul principal de pe Galaxy Fold are un strat de protecție superior, care face parte din structura afișajului, proiectat pentru a proteja ecranul împotriva zgârieturilor neintenționate. Scoaterea stratului protector sau adăugarea de adezivi pe afișajul principal poate duce la deteriorări. Vom asigura că aceste informații sunt furnizate în mod clar clienților noștri. "

Din păcate, aceste informații nu au fost transmise în mod clar acestor recenzori timpurii. Avertizarea apare pe ambalajul plastic al telefonului, pe care abia îl citește cineva. Samsung va trebui acum să facă niște controale privind daunele legate de PR pentru a asigura cumpărătorilor actuali că nu vor suferi aceeași soartă, cu condiția să păstreze acest film de protecție.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here