În momentul în care Samsung a pus o dată pe Galaxy S10 și pe telefonul pliabil, toată atenția ar putea fi pusă pe celelalte companii emblematice ale companiei. Dar aproape ca și cum ar fi să reamintim pieței că acestea nu sunt singurele sale oferte, Samsung a lansat, de asemenea, teasers pentru viitoarele sale linii bugetare prietenoase, Galaxy M. Dar dacă intenționează sau nu, Galaxy M20, unul dintre primele din această nouă rasă, are acum toate, dar cunoscute datorită unor scurte de timp binevenite.

                 

Samsung însuși a condus calea prin dezvăluirea practică a ceea ce ar arăta modelul M20. Acesta va fi primul ecran al companiei Infinity-V (sau Infinity-U), adică primul său ecran cu o notă. Samsung, de asemenea, tachinează bateria mare a telefonului și, pentru prima dată pe un dispozitiv Samsung de buget, un port USB-C pentru încărcare rapidă.

Bineînțeles, compania nu spune nimic despre detalii, dar pentru asta sunt scurgeri. Bateria respectivă, de exemplu, este considerată a fi de 5.000 mAh, care este una dintre cele mai ridicate pe orice telefon Samsung, indiferent de nivelul de preț. De asemenea, se așteaptă să ruleze pe un procesor Exynos 7885 cu 3 GB de memorie RAM și 32 sau 64 GB de spațiu de stocare. Din păcate, aceleași scurgeri indică doar o experiență Android 8.1 Oreo

În ceea ce privește camerele duble de pe spate, unul va fi un aparat de fotografiat principal de 13 megapixeli f / 1.9, susținut de un f / 2.2 de 5 megapixeli, care de asemenea se dublează ca o cameră cu unghi larg. Nici un cuvânt pe camera din față. Bazat pe propriul site Samsung, Galaxy M20 va debuta în India pe 28 ianuarie. Nici un cuvânt încă dacă și când telefonul va face drum spre alte piețe.

  
                

 
      
        
                

Join the LARGEST XXX Cam Site
Watch Series Online for free, Full episodes – Watch Series – Watch Series – swatchseries.bi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here